Kiaulienos karbonadas

Kiaulienos karbonadas

5 (1 įvertinimai)

15 Porcijos
1 val. 15 min.

Apie receptą

Norite palepinti save ar savo artimuosius gardžiu mėsos patiekalu? Tuomet kiaulienos karbonado receptas kaip tik jums. Jei dar nežinote, kaip skaniai ir originaliai pasigaminti kiaulienos karbondą keptuvėje, pabandykite kepti pagal šį receptą. Apetitą keliantis mėsos gabalas, sultingas ir švelnus viduje, su traškia plutele – tai puikus pasirinkimas skaniai vakarienei ar pietums visai šeimai.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    1~1,5 kilogramo
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Sūris
    200 gramų
  • Kiaušinis
    5 vnt
  • Miltai
    100 gramų
  • Aliejus
    100~150 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia reikia kruopščiai nuplauti ir lengvai nusausinti mėsą. Supjaustykite ją porcijomis.
    1. Pirmiausia reikia kruopščiai nuplauti ir lengvai nusausinti mėsą. Supjaustykite ją porcijomis.
  • Įtrinkite druska ir pipirais kiekvieną gabaliuką pagal skonį. Jei pageidaujate, kiaulieną papildyti mėgstamais mėsos prieskoniais pagal s...
    2. Įtrinkite druska ir pipirais kiekvieną gabaliuką pagal skonį. Jei pageidaujate, kiaulieną papildyti mėgstamais mėsos prieskoniais pagal skonį.
  • Reklama
  • Dabar viena iš šio patiekalo paslapčių yra plutelė. Tai bus dviguba. Pirmiausia kietąjį sūrį reikia sutarkuoti.
    3. Dabar viena iš šio patiekalo paslapčių yra plutelė. Tai bus dviguba. Pirmiausia kietąjį sūrį reikia sutarkuoti.
  • Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius ir suberkite sūrį. Viską gerai išplakite iki vientisos masės. Priklausomai nuo mėsos kiekio, gali prire...
    4. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius ir suberkite sūrį. Viską gerai išplakite iki vientisos masės. Priklausomai nuo mėsos kiekio, gali prireikti nuo 1 iki 5 kiaušinių.
  • Reklama
  • Atskirai paruoškite lėkštę su miltais (galite naudoti džiūvėsėlius). Karbonadą iš visų pusių apvoliokite miltuose.
    5. Atskirai paruoškite lėkštę su miltais (galite naudoti džiūvėsėlius). Karbonadą iš visų pusių apvoliokite miltuose.
  • Tada kiekvieną gabalėlį dėkite į sūrio-kiaušinių mišinį ir taip pat apvoliokite iš visų pusių.
    6. Tada kiekvieną gabalėlį dėkite į sūrio-kiaušinių mišinį ir taip pat apvoliokite iš visų pusių.
  • Reklama
  • Paskutinis etapas bus vėl apvoliojimas miltuose. Jei pageidaujate, pirmiausia galite naudoti miltus, o tada džiūvėsėlius.
    7. Paskutinis etapas bus vėl apvoliojimas miltuose. Jei pageidaujate, pirmiausia galite naudoti miltus, o tada džiūvėsėlius.
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Jo turėtų būti gana daug. Ten sudėkite mėsą ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol iškeps. Tada kiau...
    8. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Jo turėtų būti gana daug. Ten sudėkite mėsą ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol iškeps. Tada kiaulienos karbonadą galima dėti ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų likusį aliejų. Šį patiekalą galite patiekti su daržovėmis arba mėgstamu garnyru. Jei pageidaujate, galite pasigaminti ir pomidorų arba grietinėlės padažo.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai