Vyšnių uogienė su šokoladu
4.2 (5 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Jau prasidėjo vyšnių sezonas, tad išbandykite šios įdomios uogienės receptą. Visiems patariu būtinai turėti porą indelių šio skanėsto. Palepinkite save! Galite į uogienę pabandyti dėti ne juodąjį, o baltąjį šokoladą. Manau, kad uogienė pasidarys ne tik skani, bet ir graži. Vanilės ankštis čia taip pat suteiks įdomų skonį.
Paskirtis: Uogienių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vyšnia500 gramų
-
Cukrus250 gramų
-
Cinamonas1 vnt (lazdelė)
-
Šokoladas70 gramų (juodasis)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Iš vyšnių išimkite kauliukus, suberkite į puodą, įdėkite cinamono.
-
2. Suberkite cukrų ir palikite šiek tiek pastovėti, kol vyšnios išskirs sultis.
-
Reklama
-
3. Užvirinkite ir virkite ant silpnos ugnies, nugriebdami putas.
-
4. Įdėkite skaldytą šokoladą. Išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.
-
Reklama
-
5. Išdėliokite į sterilizuotus stiklainius.
-
6. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.2/5 (5 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama