Vyšnių uogienė su šokoladu

Vyšnių uogienė su šokoladu

4.2 (5 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Jau prasidėjo vyšnių sezonas, tad išbandykite šios įdomios uogienės receptą. Visiems patariu būtinai turėti porą indelių šio skanėsto. Palepinkite save! Galite į uogienę pabandyti dėti ne juodąjį, o baltąjį šokoladą. Manau, kad uogienė pasidarys ne tik skani, bet ir graži. Vanilės ankštis čia taip pat suteiks įdomų skonį.

Receptai pagal ingredientus: # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vyšnia
    500 gramų
  • Cukrus
    250 gramų
  • Cinamonas
    1 vnt (lazdelė)
  • Šokoladas
    70 gramų (juodasis)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Iš vyšnių išimkite kauliukus, suberkite į puodą, įdėkite cinamono.
    1. Iš vyšnių išimkite kauliukus, suberkite į puodą, įdėkite cinamono.
  • Suberkite cukrų ir palikite šiek tiek pastovėti, kol vyšnios išskirs sultis.
    2. Suberkite cukrų ir palikite šiek tiek pastovėti, kol vyšnios išskirs sultis.
  • Reklama
  • Užvirinkite ir virkite ant silpnos ugnies, nugriebdami putas.
    3. Užvirinkite ir virkite ant silpnos ugnies, nugriebdami putas.
  • Įdėkite skaldytą šokoladą. Išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.
    4. Įdėkite skaldytą šokoladą. Išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.
  • Reklama
  • Išdėliokite į sterilizuotus stiklainius.
    5. Išdėliokite į sterilizuotus stiklainius.
  • Gero apetito!
    6. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.2/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai