Vyšnių uogienė su šokoladu

Vyšnių uogienė su šokoladu

4.2 (5 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Jau prasidėjo vyšnių sezonas, tad išbandykite šios įdomios uogienės receptą. Visiems patariu būtinai turėti porą indelių šio skanėsto. Palepinkite save! Galite į uogienę pabandyti dėti ne juodąjį, o baltąjį šokoladą. Manau, kad uogienė pasidarys ne tik skani, bet ir graži. Vanilės ankštis čia taip pat suteiks įdomų skonį.

Receptai pagal ingredientus: # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vyšnia
    500 gramų
  • Cukrus
    250 gramų
  • Cinamonas
    1 vnt (lazdelė)
  • Šokoladas
    70 gramų (juodasis)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Iš vyšnių išimkite kauliukus, suberkite į puodą, įdėkite cinamono.
    1. Iš vyšnių išimkite kauliukus, suberkite į puodą, įdėkite cinamono.
  • Suberkite cukrų ir palikite šiek tiek pastovėti, kol vyšnios išskirs sultis.
    2. Suberkite cukrų ir palikite šiek tiek pastovėti, kol vyšnios išskirs sultis.
  • Reklama
  • Užvirinkite ir virkite ant silpnos ugnies, nugriebdami putas.
    3. Užvirinkite ir virkite ant silpnos ugnies, nugriebdami putas.
  • Įdėkite skaldytą šokoladą. Išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.
    4. Įdėkite skaldytą šokoladą. Išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.
  • Reklama
  • Išdėliokite į sterilizuotus stiklainius.
    5. Išdėliokite į sterilizuotus stiklainius.
  • Gero apetito!
    6. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.2/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai