Vyšnių uogienė be cukraus

Vyšnių uogienė be cukraus

5 (2 įvertinimai)

6-7 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Tokią becukrę vyšnių uogienę namuose virti nesunku, o rezultatas – puikus, sveika ir saldi uogienė, kuri suvalgoma akimirksniu! Esu tikra, kad šis becukrės vyšnių uogienės gaminimo receptas patiks visiems be išimties – ir tiems, kurie tingi ilgai stovėti virtuvėje, ir skanumynų mėgėjams, ir tiems, kurie prižiūri savo figūrą! Taigi rekomenduoju išmokti gaminti vyšnių uogienę be cukraus!

Receptai pagal ingredientus: # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Saldžiosios vyšnios
    500 gramų
  • Vanduo
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vyšnioms darome vandens vonelę. Pačias uogas išrūšiuojame ir nuplauname. Visi kaulai turi būti pašalinti.
    1. Vyšnioms darome vandens vonelę. Pačias uogas išrūšiuojame ir nuplauname. Visi kaulai turi būti pašalinti.
  • Vyšnias sudėkite į verdantį vandenį į dubenį.
    2. Vyšnias sudėkite į verdantį vandenį į dubenį.
  • Reklama
  • Palaikykite ant ugnies, kol uogos nuskęs savo sultyse.
    3. Palaikykite ant ugnies, kol uogos nuskęs savo sultyse.
  • Uždenkite maistine plėvele ir palikite šiek tiek atvėsti. Susukame žiemai į sterilius stiklainius.
    4. Uždenkite maistine plėvele ir palikite šiek tiek atvėsti. Susukame žiemai į sterilius stiklainius.
  • Reklama
  • Arba galite tiesiog atvėsinti ir iškart patiekti su arbata!
    5. Arba galite tiesiog atvėsinti ir iškart patiekti su arbata!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai