Vyšnių uogienė be cukraus
5 (2 įvertinimai)
6-7 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Tokią becukrę vyšnių uogienę namuose virti nesunku, o rezultatas – puikus, sveika ir saldi uogienė, kuri suvalgoma akimirksniu! Esu tikra, kad šis becukrės vyšnių uogienės gaminimo receptas patiks visiems be išimties – ir tiems, kurie tingi ilgai stovėti virtuvėje, ir skanumynų mėgėjams, ir tiems, kurie prižiūri savo figūrą! Taigi rekomenduoju išmokti gaminti vyšnių uogienę be cukraus!
Paskirtis: Uogienių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Saldžiosios vyšnios500 gramų
-
Vanduo
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Vyšnioms darome vandens vonelę. Pačias uogas išrūšiuojame ir nuplauname. Visi kaulai turi būti pašalinti.
-
2. Vyšnias sudėkite į verdantį vandenį į dubenį.
-
Reklama
-
3. Palaikykite ant ugnies, kol uogos nuskęs savo sultyse.
-
4. Uždenkite maistine plėvele ir palikite šiek tiek atvėsti. Susukame žiemai į sterilius stiklainius.
-
Reklama
-
5. Arba galite tiesiog atvėsinti ir iškart patiekti su arbata!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama