Vyšnių, arbūzo ir juodųjų serbentų kokteilis

Vyšnių, arbūzo ir juodųjų serbentų kokteilis

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
15 min.

Apie receptą

Šviežias kokteilis iš juodųjų serbentų, vyšnių ir arbūzų ne tik puikiai nuima troškulį karštą dieną, bet ir suteikia energijos. Viskas paprasta ir labai skanu. Jei šviežias jums atrodo nepakankamai saldus, galite įdėti cukraus pudros, medaus ar cukraus sirupo. Gėrimą galima gaminti ne tik iš šviežių uogų, puikiai tiks ir šaldytos.

Receptai pagal ingredientus: # Uogos / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Arbūzas
    1 kilogramas
  • Juodieji serbentai
    1/2 puodelio
  • Vyšnia
    1/2 puodelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Išrūšiuokite uogas, nuplaukite, išimkite iš vyšnių sėklas.
    1. Išrūšiuokite uogas, nuplaukite, išimkite iš vyšnių sėklas.
  • Iš arbūzo pašalinkite žievelę ir sėklas ir supjaustykite gabalėliais.
    2. Iš arbūzo pašalinkite žievelę ir sėklas ir supjaustykite gabalėliais.
  • Reklama
  • Sudėkite juoduosius serbentus į maišytuvo dubenį.
    3. Sudėkite juoduosius serbentus į maišytuvo dubenį.
  • Į serbentus įdėkite arbūzo griežinėlius.
    4. Į serbentus įdėkite arbūzo griežinėlius.
  • Reklama
  • Į maišytuvo dubenį sudėkite vyšnias.
    5. Į maišytuvo dubenį sudėkite vyšnias.
  • Viską permušti iki vientisos masės, supilti į stiklines ir iškart patiekti.
    6. Viską permušti iki vientisos masės, supilti į stiklines ir iškart patiekti.
  • Reklama
  • Skanaus!
    7. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai