Vynuogių uogienė
4.2 (4 įvertinimai)
3 Porcijos
13 val.
Apie receptą
Iš tamsios spalvos vynuogių gaunasi skani ir labai gražios spalvos uogienė, vien spalva yra ko verta! Bet ir iš sviesių veislių vynuogių uoginės taip pat labai skani. Rekomenduoju išbandyti.
Paskirtis: Uogienių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vynuogės2 kilogramai
-
Cukrus1 kilogramas
-
Vanduo500 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus.
-
2. Supilkite vandenį ir cukrų į dubenį. Gerai ismaisyti. Užvirkite ant stiprios ugnies, tada sumažinkite ugnį ir virkite 10 minučių.
-
Reklama
-
3. Per tą laiką nuplaukite uogas. Leiskite išdžiūti.
-
4. Vynuoges sudėkite į verdantį sirupą, išmaišykite ir užvirkite. Išjunkite ir palikite infuzuoti 6 valandas arba per naktį.
-
Reklama
-
5. Praejus laikui dar kartą užvirinkite uogienę ir virkite 5 minutes ant silpnos ugnies, nugriebdami putas.
-
6. Taip pat galite pašalinti iššokančius kaulus su putomis - pusę tikrai pašalinsite. Palikite stovėti dar 6 valandas.
-
Reklama
-
7. Praėjus laikui galite tiesiog virti uogienę dar 5 minutes ir pilti į stiklainius. Bus daug skysto sirupo, kuris tinka desertams. Bet jei jums patinka tirštesnė uogienė, išimkite uogas šaukštu ir supilkite sirupą iki norimo tirštumo. Tada grąžinkite uogas ir leiskite vėl užvirti.
-
8. Sudėkite į stiklainius.
-
Reklama
-
9. Iš minėto kiekio gaunasi 3 stiklianiai 0,5L. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.2/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama