Vokiškos salotos su dešra ir marinuotais agurkais

Vokiškos salotos su dešra ir marinuotais agurkais

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Puiki bulvių salotų versija, ryški ir pikantiška. Tinka ne tik užkandžių stalui, bet ir vakarienei. Ir produktai yra prieinami visiems. Marinuotus agurkus galima pakeisti raugintais agurkais sumažinus vyno acto kiekį. Salotų padažui galite naudoti bet kokį rafinuotą aliejų be stipraus aromato.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    500 gramų
  • Marinuoti agurkai
    200 gramų
  • Dešra
    200 gramų
  • Raudonasis svogūnas
    1 vnt
  • Cukrus
    1 žiupsnelis
  • Vyno actas
    2 šaukštai (arba balzamiko)
  • Alyvuogių aliejus
    2 šaukštai
  • Petražolės
    1 saujelė
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Grūdinės garstyčios
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Smulkiai supjaustykite raudonąjį svogūną, pabarstykite cukrumi ir apšlakstykite balzamiko vyno actu. Išmaišykite, šiek tiek minkykite. Su...
    2. Smulkiai supjaustykite raudonąjį svogūną, pabarstykite cukrumi ir apšlakstykite balzamiko vyno actu. Išmaišykite, šiek tiek minkykite. Suberkite smulkintus petražolių lapelius be stiebų, grūdėtas garstyčias ir alyvuogių aliejų. Gerai išmaišykite padažą.
  • Reklama
  • Bulves išvirkite lupenomis ir nedelsdami nulupkite. Karštas bulves supjaustykite kubeliais ir sudėkite į padažą. Išmaišykite ir atvėsinkite.
    3. Bulves išvirkite lupenomis ir nedelsdami nulupkite. Karštas bulves supjaustykite kubeliais ir sudėkite į padažą. Išmaišykite ir atvėsinkite.
  • Į atvėsusias bulves suberkite kubeliais pjaustytus agurkus.
    4. Į atvėsusias bulves suberkite kubeliais pjaustytus agurkus.
  • Reklama
  • Tada sudėkite rūkytą dešrą, taip pat supjaustytą kubeliais. Viską išmaišyti.
    5. Tada sudėkite rūkytą dešrą, taip pat supjaustytą kubeliais. Viską išmaišyti.
  • Salotos paruoštos! Galima patiekti iš karto, bet geriausia valandai padėti į šaldytuvą.
    6. Salotos paruoštos! Galima patiekti iš karto, bet geriausia valandai padėti į šaldytuvą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai