Vokiškos salotos su dešra ir marinuotais agurkais
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Puiki bulvių salotų versija, ryški ir pikantiška. Tinka ne tik užkandžių stalui, bet ir vakarienei. Ir produktai yra prieinami visiems. Marinuotus agurkus galima pakeisti raugintais agurkais sumažinus vyno acto kiekį. Salotų padažui galite naudoti bet kokį rafinuotą aliejų be stipraus aromato.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės500 gramų
-
Marinuoti agurkai200 gramų
-
Dešra200 gramų
-
Raudonasis svogūnas1 vnt
-
Cukrus1 žiupsnelis
-
Vyno actas2 šaukštai (arba balzamiko)
-
Alyvuogių aliejus2 šaukštai
-
Petražolės1 saujelė
-
Juodieji pipiraipagal skonį
-
Grūdinės garstyčios1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Smulkiai supjaustykite raudonąjį svogūną, pabarstykite cukrumi ir apšlakstykite balzamiko vyno actu. Išmaišykite, šiek tiek minkykite. Suberkite smulkintus petražolių lapelius be stiebų, grūdėtas garstyčias ir alyvuogių aliejų. Gerai išmaišykite padažą.
-
Reklama
-
3. Bulves išvirkite lupenomis ir nedelsdami nulupkite. Karštas bulves supjaustykite kubeliais ir sudėkite į padažą. Išmaišykite ir atvėsinkite.
-
4. Į atvėsusias bulves suberkite kubeliais pjaustytus agurkus.
-
Reklama
-
5. Tada sudėkite rūkytą dešrą, taip pat supjaustytą kubeliais. Viską išmaišyti.
-
6. Salotos paruoštos! Galima patiekti iš karto, bet geriausia valandai padėti į šaldytuvą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama