Vištienos vyniotinis su džiovintais abrikosais
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Tai įdomus patiekalas, kurį galima patiekti kaip pagrindinį patiekalą su garnyru arba, pavyzdžiui, kaip užkandį. Vištienos, saldaus ir sūraus skonių derinys yra fantastiškas! Norite nustebinti savo artimuosius ir svečius? Tada štai jums idėja, kaip pagaminti vištienos vyniotinį su džiovintais abrikosais. Iš karto noriu atkreipti dėmesį, kad tokį vyniotinį galima ne tik virti, bet ir kepti folijoje orkaitėje. Kad pasirinkimas būtų greitesnis ir lengvesnis, galite kepti keptuvėje, sutvirtinti dantų krapštukais ir patiekti karštą. Tikrai rekomenduoju pabandyti atgaminti receptą!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė4 vnt
-
Džiovinti abrikosai20 vnt
-
Aitriosios paprikos1 vnt
-
Druska, prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite ir lengvai išmuškite.
-
2. Džiovintus abrikosus atsargiai perpjaukite per pusę ir dėkite ant filė. Įberkite, pavyzdžiui, šiek tiek druskos, aitriųjų pipirų, mėgstamų prieskonių ar žolelių.
-
Reklama
-
3. Atsargiai suvyniokite ritinį į maistinę plėvelę.
-
4. Tokiu atveju gausite 4 tokius mažus suktinukus. Bet jūs galite perdengti filė po vieną ir padaryti didelį vyniotinį. Sudėkite juos į puodą, užpilkite vandeniu ir padėkite ant ugnies.
-
Reklama
-
5. Užvirus virkite ant silpnos ugnies 40-45 min. Tada gerai atvėsinkite.
-
6. Štai supjaustytas vištienos vyniotinis su džiovintais abrikosais. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama