Žuvies kotletai su grybais
4.3 (8 įvertinimai)
10 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Iš šviežios šaldytos žuvies ir pievagrybių pagaminti kotletai yra labai skanūs ir patrauklūs. Patiekalas derinamas su visų rūšių garnyrais ir daržovių salotomis. Štai paprastas žuvies kotletų su grybais receptas. Malta mėsa kotletams ruošiama iš virtų ryžių, keptų svogūnų, smulkintų žolelių, prieskonių ir žuvies filė, susuktų mėsmale. Įdarui reikia pakepinti pievagrybius. Iš faršo ir įdaro formuojame kotletus ir kepame keptuvėje iki gražios auksinės spalvos. Sėkmės!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Šaldyta žuvis1.5 kilogramo
-
Svogūnai2 vnt
-
Ryžiai0.5 stiklinės
-
Žalumynaipagal skonį
-
Česnakai2 skiltelės
-
Pievagrybiai200 gramų
-
Aliejuspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuplaukite žuvį ir pašalinkite kaulus, sumalkite per mėsmalę.
-
2. Į faršą sumalame žalumynus ir česnaką.
-
Reklama
-
3. Ryžius nuplaukite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite aliejuje iki auksinės spalvos. Ryžius ir svogūną sumaišykite su malta mėsa, pagal skonį įberkite druskos. Mišinį 10 minučių padėkite į šaldytuvą.
-
4. Pievagrybius nuplaukite ir smulkiai supjaustykite, tada pakepinkite aliejuje su trupučiu druskos.
-
Reklama
-
5. Drėgnomis rankomis iš maltos mėsos gaminkite paplotėlius.
-
6. Į centrą sudėkite grybų įdarą.
-
Reklama
-
7. Suformuokite kotletus ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
-
8. Kotletus apkepkite keptuvėje iš visų pusių, kol susidarys graži ir auksinės spalvos plutelė. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.3/5 (8 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama