Žuvies kotletai su grybais

Žuvies kotletai su grybais

4.3 (8 įvertinimai)

10 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Iš šviežios šaldytos žuvies ir pievagrybių pagaminti kotletai yra labai skanūs ir patrauklūs. Patiekalas derinamas su visų rūšių garnyrais ir daržovių salotomis. Štai paprastas žuvies kotletų su grybais receptas. Malta mėsa kotletams ruošiama iš virtų ryžių, keptų svogūnų, smulkintų žolelių, prieskonių ir žuvies filė, susuktų mėsmale. Įdarui reikia pakepinti pievagrybius. Iš faršo ir įdaro formuojame kotletus ir kepame keptuvėje iki gražios auksinės spalvos. Sėkmės!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Šaldyta žuvis
    1.5 kilogramo
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Ryžiai
    0.5 stiklinės
  • Žalumynai
    pagal skonį
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Pievagrybiai
    200 gramų
  • Aliejus
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite žuvį ir pašalinkite kaulus, sumalkite per mėsmalę.
    1. Nuplaukite žuvį ir pašalinkite kaulus, sumalkite per mėsmalę.
  • Į faršą sumalame žalumynus ir česnaką.
    2. Į faršą sumalame žalumynus ir česnaką.
  • Reklama
  • Ryžius nuplaukite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite aliejuje iki auksinės spalvos. Ryžius ir svogūn...
    3. Ryžius nuplaukite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite aliejuje iki auksinės spalvos. Ryžius ir svogūną sumaišykite su malta mėsa, pagal skonį įberkite druskos. Mišinį 10 minučių padėkite į šaldytuvą.
  • Pievagrybius nuplaukite ir smulkiai supjaustykite, tada pakepinkite aliejuje su trupučiu druskos.
    4. Pievagrybius nuplaukite ir smulkiai supjaustykite, tada pakepinkite aliejuje su trupučiu druskos.
  • Reklama
  • Drėgnomis rankomis iš maltos mėsos gaminkite paplotėlius.
    5. Drėgnomis rankomis iš maltos mėsos gaminkite paplotėlius.
  • Į centrą sudėkite grybų įdarą.
    6. Į centrą sudėkite grybų įdarą.
  • Reklama
  • Suformuokite kotletus ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
    7. Suformuokite kotletus ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
  • Kotletus apkepkite keptuvėje iš visų pusių, kol susidarys graži ir auksinės spalvos plutelė. Gero apetito!
    8. Kotletus apkepkite keptuvėje iš visų pusių, kol susidarys graži ir auksinės spalvos plutelė. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.3/5 (8 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai