Vokiško stiliaus kiaulienos karka

Vokiško stiliaus kiaulienos karka

4.4 (15 įvertinimai)

4 Porcijos
3 val. 20 min.

Apie receptą

Galime tvirtai pasakyti, kad Vokietijoje jie moka gaminti mėsą. Ir mes galime pabrėžti daugybę sėkmingų karštųjų patiekalų receptų, kurie bus neįtikėtinai patrauklūs ir labai skanūs mėsos mėgėjams. Štai vienas iš jų. Kartu gaminsime nacionalinį Bavarijos patiekalą „Eisbahn“. Tiksliau, aš jums papasakosiu, kaip vokiškai pasigaminti kiaulienos karką. Kepama su raugintais kopūstais ir garnyro nereikia. Įdomi kepimo technologija, dėl kurios mėsa tampa minkštesnė ir sultingesnė. Pirmiausia karka išverdama, o tik tada kepama.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos karka
    1.5 kilogramo
  • Morkos
    1 vnt
  • Salierų šaknis
    0.5 vnt
  • Imbiero šaknis
    30 gramų
  • Lauro lapas
    2 vnt
  • Kvapieji pipirai
    7 vnt
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Rauginti kopūstai
    300 gramų
  • Kmynai
    1.5 arbatinio šaukštelio
  • Medus
    1 šaukštas
  • Tamsus alus
    3 šaukštai
  • Aliejus
    1 šaukštas
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Morkas ir svogūnus nulupkite ir nuplaukite. Imbierą ir salierą nuplaukite ir supjaustykite į 4 dalis.
    1. Morkas ir svogūnus nulupkite ir nuplaukite. Imbierą ir salierą nuplaukite ir supjaustykite į 4 dalis.
  • Karką sudėkite į puodą su vandeniu ir užvirkite.
    2. Karką sudėkite į puodą su vandeniu ir užvirkite.
  • Reklama
  • Nuėmę putas sumažinkite ugnį iki minimumo. Į vandenį įdėkite imbiero, salierų, lauro lapų, morkų, svogūnų, kmynų ir pipirų. Virti apie 2,...
    3. Nuėmę putas sumažinkite ugnį iki minimumo. Į vandenį įdėkite imbiero, salierų, lauro lapų, morkų, svogūnų, kmynų ir pipirų. Virti apie 2,5 valandos.
  • Nulupkite ir supjaustykite antrąjį svogūną. Kepkite aliejuje 4 minutes.
    4. Nulupkite ir supjaustykite antrąjį svogūną. Kepkite aliejuje 4 minutes.
  • Reklama
  • Nuspauskite kopūstų sūrimą ir sudėkite į keptuvę su svogūnu. Troškinkite kartu 10 minučių.
    5. Nuspauskite kopūstų sūrimą ir sudėkite į keptuvę su svogūnu. Troškinkite kartu 10 minučių.
  • Įkaitinkite orkaitę iki 210 laipsnių. Dubenyje sumaišykite kmynus su alumi ir medumi.
    6. Įkaitinkite orkaitę iki 210 laipsnių. Dubenyje sumaišykite kmynus su alumi ir medumi.
  • Reklama
  • Truputį atvėsinkite karką. Česnaką sutraiškykite per česnako presą. Ant karkos padarykite įpjovimus.
    7. Truputį atvėsinkite karką. Česnaką sutraiškykite per česnako presą. Ant karkos padarykite įpjovimus.
  • Į kepimo indą dedame sluoksnį kopūstų ir svogūnų. Ant viršaus uždėkite karką. Aptepkite česnako ir medaus mišiniu.
    8. Į kepimo indą dedame sluoksnį kopūstų ir svogūnų. Ant viršaus uždėkite karką. Aptepkite česnako ir medaus mišiniu.
  • Reklama
  • Kepkite patiekalą 30 minučių. Gero apetito!
    9. Kepkite patiekalą 30 minučių. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.4/5 (15 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai