Vokiško stiliaus kiaulienos karka
4.4 (15 įvertinimai)
4 Porcijos
3 val. 20 min.
Apie receptą
Galime tvirtai pasakyti, kad Vokietijoje jie moka gaminti mėsą. Ir mes galime pabrėžti daugybę sėkmingų karštųjų patiekalų receptų, kurie bus neįtikėtinai patrauklūs ir labai skanūs mėsos mėgėjams. Štai vienas iš jų. Kartu gaminsime nacionalinį Bavarijos patiekalą „Eisbahn“. Tiksliau, aš jums papasakosiu, kaip vokiškai pasigaminti kiaulienos karką. Kepama su raugintais kopūstais ir garnyro nereikia. Įdomi kepimo technologija, dėl kurios mėsa tampa minkštesnė ir sultingesnė. Pirmiausia karka išverdama, o tik tada kepama.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaulienos karka1.5 kilogramo
-
Morkos1 vnt
-
Salierų šaknis0.5 vnt
-
Imbiero šaknis30 gramų
-
Lauro lapas2 vnt
-
Kvapieji pipirai7 vnt
-
Svogūnai2 vnt
-
Rauginti kopūstai300 gramų
-
Kmynai1.5 arbatinio šaukštelio
-
Medus1 šaukštas
-
Tamsus alus3 šaukštai
-
Aliejus1 šaukštas
-
Česnakai1 skiltelė
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Morkas ir svogūnus nulupkite ir nuplaukite. Imbierą ir salierą nuplaukite ir supjaustykite į 4 dalis.
-
2. Karką sudėkite į puodą su vandeniu ir užvirkite.
-
Reklama
-
3. Nuėmę putas sumažinkite ugnį iki minimumo. Į vandenį įdėkite imbiero, salierų, lauro lapų, morkų, svogūnų, kmynų ir pipirų. Virti apie 2,5 valandos.
-
4. Nulupkite ir supjaustykite antrąjį svogūną. Kepkite aliejuje 4 minutes.
-
Reklama
-
5. Nuspauskite kopūstų sūrimą ir sudėkite į keptuvę su svogūnu. Troškinkite kartu 10 minučių.
-
6. Įkaitinkite orkaitę iki 210 laipsnių. Dubenyje sumaišykite kmynus su alumi ir medumi.
-
Reklama
-
7. Truputį atvėsinkite karką. Česnaką sutraiškykite per česnako presą. Ant karkos padarykite įpjovimus.
-
8. Į kepimo indą dedame sluoksnį kopūstų ir svogūnų. Ant viršaus uždėkite karką. Aptepkite česnako ir medaus mišiniu.
-
Reklama
-
9. Kepkite patiekalą 30 minučių. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.4/5 (15 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama