Vokiškas obuolių blynas

Vokiškas obuolių blynas

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Vokiškas obuolių blynas yra firminis Vokietijos konditerių gaminys. Blynas gaunasi saldus, aromatingas ir su traškia plutele – idealus desertas prie arbatos ar kavos puodelio. Vokiečių tradicinė virtuvė – tai ne tik dešros, kopūstai ir alus, bet ir labai skanūs desertai bei kepiniai. Vokiškas obuolių blynas yra iš šios serijos. Jei gaminsite teisingai, išorė pasidengs skania traškia plutele, o vidus bus labai minkštas ir saldus. Vokiško blyno gaminimo receptas labai paprastas, ingredientai taip pat paprasti, todėl nematau priežasties nepasilepinti šiuo desertu.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Cukrus
    2 šaukštai
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Vanilės ekstraktas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas
    2 šaukštai
  • Obuoliai
    4 vnt
  • Cinamonas
    1/4 arbatinio šaukštelio
  • Cukraus pudra
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nulupkite obuolius ir pašalinkite šerdį.
    1. Nulupkite obuolius ir pašalinkite šerdį.
  • Obuolius supjaustykite plonais griežinėliais.
    2. Obuolius supjaustykite plonais griežinėliais.
  • Reklama
  • Paimkite dubenį, sumaišykite jame miltus, druską ir cukrų.
    3. Paimkite dubenį, sumaišykite jame miltus, druską ir cukrų.
  • Kitame dubenyje sumaišykite pieną, grietinę, kiaušinius ir vanilės esenciją. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės.
    4. Kitame dubenyje sumaišykite pieną, grietinę, kiaušinius ir vanilės esenciją. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Sumaišykite kiaušinių ir miltų mišinius.
    5. Sumaišykite kiaušinių ir miltų mišinius.
  • Naujai suformuotą mišinį smaišykite šluotele.
    6. Naujai suformuotą mišinį smaišykite šluotele.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite sviestą.
    7. Keptuvėje įkaitinkite sviestą.
  • Sudėkite obuolius į keptuvę ir pabarstykite cinamonu.
    8. Sudėkite obuolius į keptuvę ir pabarstykite cinamonu.
  • Reklama
  • Kepkite obuolius ant vidutinės ugnies, kol suminkštės, apie 10 minučių.
    9. Kepkite obuolius ant vidutinės ugnies, kol suminkštės, apie 10 minučių.
  • Miltų mišinį užpilkite ant obuolių, nedelsdami nukelkite nuo ugnies ir pašaukite į orkaitę.
    10. Miltų mišinį užpilkite ant obuolių, nedelsdami nukelkite nuo ugnies ir pašaukite į orkaitę.
  • Reklama
  • 220 laipsnių orkaitėje mūsų blynas turėtų kepti dar 15-20 minučių.
    11. 220 laipsnių orkaitėje mūsų blynas turėtų kepti dar 15-20 minučių.
  • Iškepusį blyną supjaustykite trikampiais, pabarstykite cukraus pudra ir patiekite. Gero apetito!
    12. Iškepusį blyną supjaustykite trikampiais, pabarstykite cukraus pudra ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai