Vokiškas obuolių blynas
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Vokiškas obuolių blynas yra firminis Vokietijos konditerių gaminys. Blynas gaunasi saldus, aromatingas ir su traškia plutele – idealus desertas prie arbatos ar kavos puodelio. Vokiečių tradicinė virtuvė – tai ne tik dešros, kopūstai ir alus, bet ir labai skanūs desertai bei kepiniai. Vokiškas obuolių blynas yra iš šios serijos. Jei gaminsite teisingai, išorė pasidengs skania traškia plutele, o vidus bus labai minkštas ir saldus. Vokiško blyno gaminimo receptas labai paprastas, ingredientai taip pat paprasti, todėl nematau priežasties nepasilepinti šiuo desertu.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Cukrus2 šaukštai
-
Druska1 žiupsnelis
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Vanilės ekstraktas1 arbatinis šaukštelis
-
Sviestas2 šaukštai
-
Obuoliai4 vnt
-
Cinamonas1/4 arbatinio šaukštelio
-
Cukraus pudra1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nulupkite obuolius ir pašalinkite šerdį.
-
2. Obuolius supjaustykite plonais griežinėliais.
-
Reklama
-
3. Paimkite dubenį, sumaišykite jame miltus, druską ir cukrų.
-
4. Kitame dubenyje sumaišykite pieną, grietinę, kiaušinius ir vanilės esenciją. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės.
-
Reklama
-
5. Sumaišykite kiaušinių ir miltų mišinius.
-
6. Naujai suformuotą mišinį smaišykite šluotele.
-
Reklama
-
7. Keptuvėje įkaitinkite sviestą.
-
8. Sudėkite obuolius į keptuvę ir pabarstykite cinamonu.
-
Reklama
-
9. Kepkite obuolius ant vidutinės ugnies, kol suminkštės, apie 10 minučių.
-
10. Miltų mišinį užpilkite ant obuolių, nedelsdami nukelkite nuo ugnies ir pašaukite į orkaitę.
-
Reklama
-
11. 220 laipsnių orkaitėje mūsų blynas turėtų kepti dar 15-20 minučių.
-
12. Iškepusį blyną supjaustykite trikampiais, pabarstykite cukraus pudra ir patiekite. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama