Vištienos vyniotinis su daržovėmis
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Apskritai į tokį vyniotinį galite dėti bet kokias daržoves, bet aš jums siūlau lengviausią variantą su morkomis ir svogūnais. Daržovės suteikia vištienos filė sultingumą ir daro ją labai švelnią bei minkštą. Vištienos suktinuko su daržovėmis gaminimo receptą galite naudoti ne tik kasdieniame meniu, bet ir gaminti šį patiekalą kaip užkandį ant šventinio stalo. Jei norite, kad šis patiekalas būtų šiek tiek įdomesnis, įdėkite į jį, pavyzdžiui, papriką, brokolį ir gabalėlį sūrio.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė2 vnt
-
Svogūnai1~2 vnt
-
Morkos1~2 vnt
-
Augalinis aliejuspagal skonį (kepimui)
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia išvalome daržoves, morkas supjaustome juostelėmis, o svogūnus – pusžiedžiais. Daržoves pakepinkite nedideliame kiekyje augalinio aliejaus, kol suminkštės, pasūdykite ir pipiruokite pagal skonį.
-
2. Kol daržovės kepa, filė nuplauname po tekančiu vandeniu, nusausiname ir kiekvieną gabalėlį išilgai supjaustome į 2-3 skilteles. Filė griežinėlius suvyniojame į maistinę plėvelę ir sumušame plaktuku, po to mėsą galima šiek tiek pasūdyti ir pabarstyti maltais pipirais. Tada ant kiekvieno filė gabalėlio siauro krašto išdėliojame nedidelę porciją keptų daržovių.
-
Reklama
-
3. Mėsą susukame į vyniotinį, jei reikia, galima sutvirtinti dantų krapštuku, tą patį kartojame su visais kitais filė gabaliukais.
-
4. Suktinukus išdėliojame keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi, apkepame iš visų pusių ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
5. Mūsų suktinukai yra paruošti. Gero apetito visiems!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama