Vištienos vyniotinis su daržovėmis

Vištienos vyniotinis su daržovėmis

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
25 min.

Apie receptą

Apskritai į tokį vyniotinį galite dėti bet kokias daržoves, bet aš jums siūlau lengviausią variantą su morkomis ir svogūnais. Daržovės suteikia vištienos filė sultingumą ir daro ją labai švelnią bei minkštą. Vištienos suktinuko su daržovėmis gaminimo receptą galite naudoti ne tik kasdieniame meniu, bet ir gaminti šį patiekalą kaip užkandį ant šventinio stalo. Jei norite, kad šis patiekalas būtų šiek tiek įdomesnis, įdėkite į jį, pavyzdžiui, papriką, brokolį ir gabalėlį sūrio.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    2 vnt
  • Svogūnai
    1~2 vnt
  • Morkos
    1~2 vnt
  • Augalinis aliejus
    pagal skonį (kepimui)
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia išvalome daržoves, morkas supjaustome juostelėmis, o svogūnus – pusžiedžiais. Daržoves pakepinkite nedideliame kiekyje augalin...
    1. Pirmiausia išvalome daržoves, morkas supjaustome juostelėmis, o svogūnus – pusžiedžiais. Daržoves pakepinkite nedideliame kiekyje augalinio aliejaus, kol suminkštės, pasūdykite ir pipiruokite pagal skonį.
  • Kol daržovės kepa, filė nuplauname po tekančiu vandeniu, nusausiname ir kiekvieną gabalėlį išilgai supjaustome į 2-3 skilteles. Filė grie...
    2. Kol daržovės kepa, filė nuplauname po tekančiu vandeniu, nusausiname ir kiekvieną gabalėlį išilgai supjaustome į 2-3 skilteles. Filė griežinėlius suvyniojame į maistinę plėvelę ir sumušame plaktuku, po to mėsą galima šiek tiek pasūdyti ir pabarstyti maltais pipirais. Tada ant kiekvieno filė gabalėlio siauro krašto išdėliojame nedidelę porciją keptų daržovių.
  • Reklama
  • Mėsą susukame į vyniotinį, jei reikia, galima sutvirtinti dantų krapštuku, tą patį kartojame su visais kitais filė gabaliukais.
    3. Mėsą susukame į vyniotinį, jei reikia, galima sutvirtinti dantų krapštuku, tą patį kartojame su visais kitais filė gabaliukais.
  • Suktinukus išdėliojame keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi, apkepame iš visų pusių ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos.
    4. Suktinukus išdėliojame keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi, apkepame iš visų pusių ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Mūsų suktinukai yra paruošti. Gero apetito visiems!
    5. Mūsų suktinukai yra paruošti. Gero apetito visiems!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai