Vištienos troškinys su pomidorais ir svogūnais

Vištienos troškinys su pomidorais ir svogūnais

5 (1 įvertinimai)

3-4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Vištienos troškinys su pomidorais ir svogūnais – patogus patiekalas greitai, bet skaniai vakarienei ar greitiems pietums. Ingredientai paprasti, paruošimas dar lengvesnis – bet patiekalas labai skanus. Vištienos troškinys su pomidorais ir svogūnais – toks pritaikytas patiekalas, be gurmaniškų keblumų ir gurmaniškų ingredientų, nereikia pusantros valandos suktis aplink viryklę ir atlikti kulinarinius balansavimo triukus. Viskas labai paprasta, suprantama ir prieinama. Patiekalas tiems atvejams, kai vakare grįžus iš darbo norisi skanios naminės vakarienės, bet ką nors rimto gaminti neturi nei jėgų, nei laiko. Tokiais atvejais gelbsti vištienos troškinys su pomidorais ir svogūnais.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos krūtinėlė
    3 vnt
  • Lemputė
    3 vnt
  • Česnakai
    5 skiltelės
  • Alyvuogių aliejus
    4 šaukštai
  • Džiovinti čiobreliai
    5 arbatiniai šaukšteliai
  • Raudonėlis
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Konservuoti pomidorai (skardinė)
    2/3 vnt
  • Garstyčios
    1/2 šaukštelio
  • Vištienos sultinys
    370 mililitrų
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia smulkiai supjaustykite svogūną.
    1. Pirmiausia smulkiai supjaustykite svogūną.
  • Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, suberkite į jį svogūną. Kepkite iki skaidrumo (vos porą minučių).
    2. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, suberkite į jį svogūną. Kepkite iki skaidrumo (vos porą minučių).
  • Reklama
  • Toliau į keptuvę dedamas plonai pjaustytas česnakas. Maišydami pakepinkite dar 1 minutę.
    3. Toliau į keptuvę dedamas plonai pjaustytas česnakas. Maišydami pakepinkite dar 1 minutę.
  • Dabar į keptuvę sudėkite smulkiais gabalėliais supjaustytą vištienos filė.
    4. Dabar į keptuvę sudėkite smulkiais gabalėliais supjaustytą vištienos filė.
  • Reklama
  • Druskos ir pipirų.
    5. Druskos ir pipirų.
  • Kai vištiena apskrunda, pasidaro balta, pasidengia nedidele plutele – į keptuvę suberkite smulkiai pjaustytus pomidorus arba pomidorų tyrę.
    6. Kai vištiena apskrunda, pasidaro balta, pasidengia nedidele plutele – į keptuvę suberkite smulkiai pjaustytus pomidorus arba pomidorų tyrę.
  • Reklama
  • Išmaišykite, suberkite čiobrelius ir raudonėlį.
    7. Išmaišykite, suberkite čiobrelius ir raudonėlį.
  • Į keptuvę įpilkite garstyčių ir vištienos sultinio.
    8. Į keptuvę įpilkite garstyčių ir vištienos sultinio.
  • Reklama
  • Troškinį užvirinkite ir maišydami troškinkite dar 10-15 minučių, kol gausis norima konsistencija. Patiekite su ryžiais. Skanaus!
    9. Troškinį užvirinkite ir maišydami troškinkite dar 10-15 minučių, kol gausis norima konsistencija. Patiekite su ryžiais. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai