Vištienos troškinys su pomidorais ir svogūnais
5 (1 įvertinimai)
Apie receptą
Vištienos troškinys su pomidorais ir svogūnais – patogus patiekalas greitai, bet skaniai vakarienei ar greitiems pietums. Ingredientai paprasti, paruošimas dar lengvesnis – bet patiekalas labai skanus. Vištienos troškinys su pomidorais ir svogūnais – toks pritaikytas patiekalas, be gurmaniškų keblumų ir gurmaniškų ingredientų, nereikia pusantros valandos suktis aplink viryklę ir atlikti kulinarinius balansavimo triukus. Viskas labai paprasta, suprantama ir prieinama. Patiekalas tiems atvejams, kai vakare grįžus iš darbo norisi skanios naminės vakarienės, bet ką nors rimto gaminti neturi nei jėgų, nei laiko. Tokiais atvejais gelbsti vištienos troškinys su pomidorais ir svogūnais.
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos krūtinėlė3 vnt
-
Lemputė3 vnt
-
Česnakai5 skiltelės
-
Alyvuogių aliejus4 šaukštai
-
Džiovinti čiobreliai5 arbatiniai šaukšteliai
-
Raudonėlis1/2 arbatinio šaukštelio
-
Konservuoti pomidorai (skardinė)2/3 vnt
-
Garstyčios1/2 šaukštelio
-
Vištienos sultinys370 mililitrų
-
Druska, pipiraipagal skonį
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia smulkiai supjaustykite svogūną.
-
2. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, suberkite į jį svogūną. Kepkite iki skaidrumo (vos porą minučių).
-
Reklama
-
3. Toliau į keptuvę dedamas plonai pjaustytas česnakas. Maišydami pakepinkite dar 1 minutę.
-
4. Dabar į keptuvę sudėkite smulkiais gabalėliais supjaustytą vištienos filė.
-
Reklama
-
5. Druskos ir pipirų.
-
6. Kai vištiena apskrunda, pasidaro balta, pasidengia nedidele plutele – į keptuvę suberkite smulkiai pjaustytus pomidorus arba pomidorų tyrę.
-
Reklama
-
7. Išmaišykite, suberkite čiobrelius ir raudonėlį.
-
8. Į keptuvę įpilkite garstyčių ir vištienos sultinio.
-
Reklama
-
9. Troškinį užvirinkite ir maišydami troškinkite dar 10-15 minučių, kol gausis norima konsistencija. Patiekite su ryžiais. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama