Salotos su persimonu ir pelėsiniu sūriu
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Salotos su persimonu ir pelėsiniu sūriu paruošiamos labai greitai, jose dera vaisių saldumas ir sultingumas, sūrio sūrumas ir pikantiškumas. Persimonai salotoms naudojami tankūs, bet gerai prinokę. Salotų mišinį galite naudoti savo nuožiūra ir pagal skonį. Vietoj aliejaus, medaus ir garstyčių užpilo galite naudoti majonezą arba natūralų jogurtą.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Persimonai1 vnt
-
Mandarinų1 vnt
-
Mėlynasis sūris50 gramų
-
Salotos lapai70 gramų
-
Aliejus2 šaukštai (be kvapo)
-
Dižono garstyčios1 arbatinis šaukštelis
-
Medus1 arbatinis šaukštelis (skystas)
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite vaisių ir salotų mišinį ir nusausinkite.
-
2. Salotų lapus suplėšykite rankomis ir išdėliokite ant serviravimo lėkštės.
-
Reklama
-
3. Mandarinus nulupkite, supjaustykite griežinėliais ir supjaustykite. Ant salotų lapų išdėliokite mandarinų gabalėlius.
-
4. Nulupkite persimoną, išimkite sėklas ir supjaustykite vaisius griežinėliais. Įdėkite persimoną į lėkštę.
-
Reklama
-
5. Sutrupinkite pelėsinį sūrį arba supjaustykite kubeliais ir dėkite ant salotų.
-
6. Apšlakstykite salotas su augaliniu aliejumi, skystu medumi, sudėkite garstyčias ir nedelsdami patiekite.
-
Reklama
-
7. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama