Kotletai rankovėje
4.5 (7 įvertinimai)
4-5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Orkaitėje gaminami patiekalai visada skanūs ir sveiki. Siūlau rankovėje keptų kotletų receptą. Kotletai yra sultingi ir švelnūs. Maltą mėsą kotletams galima paruošti pagal savo skonį, įdedant įvairių rūšių mėsos ir daržovių. Su kotletais patogu kepti bulves, cukinijas ar paprikas, patiekti kaip garnyrą. Kontroliuokite kepimo procesą. Jei reikia, sureguliuokite orkaitės temperatūrą.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta veršiena500 gramų (arba bet kokia kita malta mėsa)
-
Svogūnai1 vnt
-
Morkos1 vnt (mažas)
-
Kiaušinis1 vnt
-
Saulėgrąžų aliejus2 šaukštai
-
Viso grūdo miltai2 šaukštai
-
Druska2 žiupsneliai
-
Malti pipirai1~2 žiupsneliai
-
Aštrios žolelės1~2 žiupsneliai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškime ingredientus.
-
2. Sudėkite per mėsmalę susmulkintus svogūnus ir morkas.
-
Reklama
-
3. Pabarstykite viso grūdo miltus.
-
4. Įmuškite kiaušinį.
-
Reklama
-
5. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir žolelių. Gerai išmaišykite.
-
6. Ant kepimo skardos dedame kepimo rankovę, į vidų pilame šiek tiek saulėgrąžų aliejaus. Formuojame kotletus ir dedame į rankovę. Jei norite, pridėkite bulvių. Mes siunčiame kepimo skardą į orkaitę. Kepame 40 minučių 180-190 laipsnių temperatūroje. Likus 10 minučių iki paruošimo, galite perpjauti rankovę, kad apskrustų.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama