Bulvių krepšeliai

Bulvių krepšeliai

5 (2 įvertinimai)

10 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Bulvių krepšeliai nuostabiai atrodo ant šventinio stalo ir labai dera su mėsa ar bet kokiu kitu įdaru (pagal jūsų skonį). Būtinai išbandykite! Kaip jau spėjote, bulvių krepšelius galima pasigaminti iš beveik bet ko. Užkandis nuostabus tuo, kad į krepšelius galite įdėti bet kokį įdarą. Namuose paruošti traškūs ir sotūs bulvių krepšeliai bus tikras bet kokios šventės vaišių atradimas!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    0.5 kilogramo
  • Kukurūzų krakmolas
    1 šaukštas
  • Aliejus
    2 stiklinės
  • Kiauliena
    1 kilogramas
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Miltai
    1 šaukštas
  • Buljonas
    1.5 litro
  • Trynys
    1 vnt
  • Druskos ir pipirų
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Bulves nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka, tada atsargiai nuspauskite. Įdėkite krakmolo, išmaišykite.
    1. Bulves nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka, tada atsargiai nuspauskite. Įdėkite krakmolo, išmaišykite.
  • Įkaitinkite daug aliejaus. Dalį bulvių dedame į metalinį kiaurasamtį arba į platų sietelį.
    2. Įkaitinkite daug aliejaus. Dalį bulvių dedame į metalinį kiaurasamtį arba į platų sietelį.
  • Reklama
  • Bulves pamerkite į verdantį aliejų ir kelias minutes pakepinkite krepšelius.
    3. Bulves pamerkite į verdantį aliejų ir kelias minutes pakepinkite krepšelius.
  • Atsargiai išimkite krepšelius iš kiaurasamčio ir padėkite ant popierinio rankšluosčio.
    4. Atsargiai išimkite krepšelius iš kiaurasamčio ir padėkite ant popierinio rankšluosčio.
  • Reklama
  • Miltus lengvai pakepinkite, tada supilkite sultinį. Virkite kartu 7-8 minutes. Trynį išplakti su druska ir įmaišyti į padažą.
    5. Miltus lengvai pakepinkite, tada supilkite sultinį. Virkite kartu 7-8 minutes. Trynį išplakti su druska ir įmaišyti į padažą.
  • Mėsą supjaustykite gabalėliais ir pakepinkite su svogūnų žiedais augaliniame aliejuje. Druska ir prieskoniai - pagal skonį.
    6. Mėsą supjaustykite gabalėliais ir pakepinkite su svogūnų žiedais augaliniame aliejuje. Druska ir prieskoniai - pagal skonį.
  • Reklama
  • Mėsą sumaišykite su padažu, nukelkite nuo ugnies.
    7. Mėsą sumaišykite su padažu, nukelkite nuo ugnies.
  • Bulvių krepšelius užpildome mėsos įdaru, taip pat galite papuošti žolelėmis, daržovėmis. Gero apetito!
    8. Bulvių krepšelius užpildome mėsos įdaru, taip pat galite papuošti žolelėmis, daržovėmis. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai