Bulvių krepšeliai
5 (2 įvertinimai)
10 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Bulvių krepšeliai nuostabiai atrodo ant šventinio stalo ir labai dera su mėsa ar bet kokiu kitu įdaru (pagal jūsų skonį). Būtinai išbandykite! Kaip jau spėjote, bulvių krepšelius galima pasigaminti iš beveik bet ko. Užkandis nuostabus tuo, kad į krepšelius galite įdėti bet kokį įdarą. Namuose paruošti traškūs ir sotūs bulvių krepšeliai bus tikras bet kokios šventės vaišių atradimas!
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės0.5 kilogramo
-
Kukurūzų krakmolas1 šaukštas
-
Aliejus2 stiklinės
-
Kiauliena1 kilogramas
-
Svogūnai2 vnt
-
Miltai1 šaukštas
-
Buljonas1.5 litro
-
Trynys1 vnt
-
Druskos ir pipirųpagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Bulves nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka, tada atsargiai nuspauskite. Įdėkite krakmolo, išmaišykite.
-
2. Įkaitinkite daug aliejaus. Dalį bulvių dedame į metalinį kiaurasamtį arba į platų sietelį.
-
Reklama
-
3. Bulves pamerkite į verdantį aliejų ir kelias minutes pakepinkite krepšelius.
-
4. Atsargiai išimkite krepšelius iš kiaurasamčio ir padėkite ant popierinio rankšluosčio.
-
Reklama
-
5. Miltus lengvai pakepinkite, tada supilkite sultinį. Virkite kartu 7-8 minutes. Trynį išplakti su druska ir įmaišyti į padažą.
-
6. Mėsą supjaustykite gabalėliais ir pakepinkite su svogūnų žiedais augaliniame aliejuje. Druska ir prieskoniai - pagal skonį.
-
Reklama
-
7. Mėsą sumaišykite su padažu, nukelkite nuo ugnies.
-
8. Bulvių krepšelius užpildome mėsos įdaru, taip pat galite papuošti žolelėmis, daržovėmis. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama