Vištienos suktinukas su morkomis ir sūriu

Vištienos suktinukas su morkomis ir sūriu

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Dietinis, subtilus užkandis, kurį taip pat galima patiekti su garnyru – visa tai susiję su vištienos suktinuku su morkomis ir sūriu, kurį galima garinti arba kepti orkaitėje. Vištienos suktinuko su morkomis ir sūriu receptas yra gana paprastas ir neužima daug laiko. Kad užkandis būtų pikantiškesnis, galite įdėti korėjietiškų morkų, taip pat aštrių vištienos prieskonių. Jei pageidaujate, toks suktinukas gali pakeisti dešrą sumuštiniams arba būti patiekiamas kaip pagrindinis patiekalas su garnyru.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    800~900 gramų
  • Svogūnai
    1~2 vnt
  • Obuolys
    1 vnt (neprivaloma)
  • Korėjietiškos morkos
    300~400 gramų
  • Sūris
    150~200 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite filė ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Jei reikia, nupjaukite riebalų perteklių ir plėveles. Nulupkite svogūną ir supja...
    1. Nuplaukite filė ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Jei reikia, nupjaukite riebalų perteklių ir plėveles. Nulupkite svogūną ir supjaustykite jį pusiau arba ketvirčiais. Nulupkite obuolį ir išimkite šerdį.
  • Sudėkite visus ingredientus į trintuvo dubenį ir sumalkite.
    2. Sudėkite visus ingredientus į trintuvo dubenį ir sumalkite.
  • Reklama
  • Sutarkuokite sūrio gabalėlį. Jei norite, galite naudoti lydytą arba kreminį sūrį.
    3. Sutarkuokite sūrio gabalėlį. Jei norite, galite naudoti lydytą arba kreminį sūrį.
  • Susmulkintą filė pagal skonį pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Pagal skonį įberkite mėgstamų vištienos prieskonių, džiovintų arba švie...
    4. Susmulkintą filė pagal skonį pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Pagal skonį įberkite mėgstamų vištienos prieskonių, džiovintų arba šviežių žolelių. Lengvai ištepkite folijos lakštą sviestu ir ant jo sudėkite maltą mėsą. Šaukštu išlyginkite, kad neliktų nelygumų.
  • Reklama
  • Morkas paskleiskite lygiu sluoksniu.
    5. Morkas paskleiskite lygiu sluoksniu.
  • Paskleiskite sūrį.
    6. Paskleiskite sūrį.
  • Reklama
  • Viską susukite į tvirtą ritinėlį, gerai apvyniodami kraštus. Tokiu atveju vištienos suktinukas garintuve iškeps per 45–55 minutes. Jei pa...
    7. Viską susukite į tvirtą ritinėlį, gerai apvyniodami kraštus. Tokiu atveju vištienos suktinukas garintuve iškeps per 45–55 minutes. Jei pageidaujate, galite jį pašauti į orkaitę. Paruoštą suktinuką reikia visiškai atvėsinti ir tik tada išvynioti bei patiekti.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai