Vištienos suktinukai pomidorų padaže

Vištienos suktinukai pomidorų padaže

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Vištienos suktinukai pomidorų padaže – puikus greitas patiekalas. Tai skanu ir įspūdinga. Išbandžiau per vestuves, labai originalu. Rekomenduoju pasigaminti ir jums. Vištienos suktinukus galima patiekti su bulvėmis, ryžiais ir daržovėmis. Šis patiekalas atrodo šventiškai, o skonis labai ypatingas dėl šalavijų. Vietoj pomidorų į troškinamąjį padažą galite įpilti sojos padažo. Beje, yra ir alternatyvus šio patiekalo paruošimo būdas: galima paimti šviežius pomidorus, supjaustyti griežinėliais, dėti į suktinukus ir kepti orkaitėje. Taip pat bus skanu.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    700 gramų
  • Kietasis sūris
    130 gramų
  • Šalavijų lapai
    6~8 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį (galite naudoti čili)
  • Konservuoti pomidorai
    800 gramų
  • Baltas vynas
    100 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite plonais griežinėliais. Atsargiai išmuškite kiekvieną gabalėlį.
    1. Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite plonais griežinėliais. Atsargiai išmuškite kiekvieną gabalėlį.
  • Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
    2. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
  • Reklama
  • Nuplaukite ir nusausinkite šalavijų lapus.
    3. Nuplaukite ir nusausinkite šalavijų lapus.
  • Filė gabaliukus pasūdykite iš abiejų pusių, uždėkite šalavijų ir sūrio.
    4. Filė gabaliukus pasūdykite iš abiejų pusių, uždėkite šalavijų ir sūrio.
  • Reklama
  • Susukite ir susmeikite dantų krapštuku.
    5. Susukite ir susmeikite dantų krapštuku.
  • Susmulkinkite česnaką.
    6. Susmulkinkite česnaką.
  • Reklama
  • Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudėkite česnaką ir pakepinkite 2 minutes, kad padidėtų aromatas.
    7. Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudėkite česnaką ir pakepinkite 2 minutes, kad padidėtų aromatas.
  • Apkepkite kotletus iš abiejų pusių po 5 minutes.
    8. Apkepkite kotletus iš abiejų pusių po 5 minutes.
  • Reklama
  • Pomidorus sumalkite blenderiu.
    9. Pomidorus sumalkite blenderiu.
  • Išimkite česnaką iš keptuvės, supilkite vyną ir pomidorus. Suktinukus troškinkite dar 15-20 minučių. Gero apetito!
    10. Išimkite česnaką iš keptuvės, supilkite vyną ir pomidorus. Suktinukus troškinkite dar 15-20 minučių. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai