Vištienos šnicelis su padažu

Vištienos šnicelis su padažu

3.8 (7 įvertinimai)

4-6 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Svarbiausia kepant šnicelį neperkepti mėsos. Todėl pakanka kepti tik 2-3 minutes iš kiekvienos pusės. Pabandyk tai! Prie šio patiekalo tinka bet koks garnyras. Bet geriausia gaminti daržovių salotas. Arba tiesiog patiekite su daržovėmis. Skanu, paprasta ir greita!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    3 vnt
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Miltai
    4~6 šaukštai
  • Džiūvėsėliai
    4~6 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
  • Grietinė
    100 gramų (padažui)
  • Majonezas
    100 gramų (padažui)
  • Česnakai
    3~4 skiltelės (padažui)
  • Marinuoti agurkai
    2~3 vnt (padažui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiekvieną vištienos filė atsargiai perpjaukite skersai į 2 dalis. Kiekvieną dalį šiek tiek pamuškite.
    1. Kiekvieną vištienos filė atsargiai perpjaukite skersai į 2 dalis. Kiekvieną dalį šiek tiek pamuškite.
  • Paruoškite 3 dubenėlius. Viename dubenyje su miltais, kitame – džiūvėsėliais, trečiame – kiaušinius, druską ir prieskonius. Išplaktą mėsą...
    2. Paruoškite 3 dubenėlius. Viename dubenyje su miltais, kitame – džiūvėsėliais, trečiame – kiaušinius, druską ir prieskonius. Išplaktą mėsą pamirkykite miltuose, tada kiaušinyje ir džiūvėsėliuose.
  • Reklama
  • Kepkite iš abiejų pusių po 2-3 minutes. Tada padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius.
    3. Kepkite iš abiejų pusių po 2-3 minutes. Tada padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius.
  • Padažui sumaišyti grietinę, majonezą, tarkuotą česnaką ir agurkus. Išmaišykite.
    4. Padažui sumaišyti grietinę, majonezą, tarkuotą česnaką ir agurkus. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Padažą patiekite su karštu šniceliu. Skanaus!
    5. Padažą patiekite su karštu šniceliu. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.8/5 (7 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai