Vištienos šnicelis su padažu
3.8 (7 įvertinimai)
4-6 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Svarbiausia kepant šnicelį neperkepti mėsos. Todėl pakanka kepti tik 2-3 minutes iš kiekvienos pusės. Pabandyk tai! Prie šio patiekalo tinka bet koks garnyras. Bet geriausia gaminti daržovių salotas. Arba tiesiog patiekite su daržovėmis. Skanu, paprasta ir greita!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė3 vnt
-
Kiaušinis2 vnt
-
Miltai4~6 šaukštai
-
Džiūvėsėliai4~6 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Grietinė100 gramų (padažui)
-
Majonezas100 gramų (padažui)
-
Česnakai3~4 skiltelės (padažui)
-
Marinuoti agurkai2~3 vnt (padažui)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kiekvieną vištienos filė atsargiai perpjaukite skersai į 2 dalis. Kiekvieną dalį šiek tiek pamuškite.
-
2. Paruoškite 3 dubenėlius. Viename dubenyje su miltais, kitame – džiūvėsėliais, trečiame – kiaušinius, druską ir prieskonius. Išplaktą mėsą pamirkykite miltuose, tada kiaušinyje ir džiūvėsėliuose.
-
Reklama
-
3. Kepkite iš abiejų pusių po 2-3 minutes. Tada padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius.
-
4. Padažui sumaišyti grietinę, majonezą, tarkuotą česnaką ir agurkus. Išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Padažą patiekite su karštu šniceliu. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.8/5 (7 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama