Vištienos šnicelis su batonu
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Vištienos šnicelis yra labai sultingas! Vištienos krūtinėlė apkepta batono gabalėliuose ir kepta svieste – nuostabus patiekalas vakarienei! Štai klasikinis vištienos šnicelio receptas. Vištienos krūtinėles išmušame, įberiame druskos, pipirų, apvoliojame miltuose ir apvoliojame batono gabalėliuose. Galiausiai svieste apkepkite šnicelį. Patiekalas patiekiamas su daržovėmis. Geros dienos!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištos krūtinėlė2 vnt
-
Batonaspagal poreikį
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Pienas50 gramų
-
Sviestas50 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite viską, ko reikia šniceliui.
-
2. Batoną supjaustykite mažais gabalėliais.
-
Reklama
-
3. Vištienos krūtinėles atsargiai išmušti iki 4-5 mm storio.
-
4. Išplakite kiaušinius su pienu. Mėsą pasūdykite ir pipiruokite, apvoliokite miltuose ir pamerkite į kiaušinių-pieno mišinį. Ant juostelėmis supjaustyto batono dėkite mėsą, kad gabalėliai suliptų. Ant viršaus taip pat pabarstome batono gabalėliais. Perkelkite šnicelį į keptuvę (įkaitintą su sviestu).
-
Reklama
-
5. Apkepkite šnicelį iš abiejų pusių iki traškumo ir auksinės rudos spalvos.
-
6. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama