Vištienos šnicelis su batonu

Vištienos šnicelis su batonu

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Vištienos šnicelis yra labai sultingas! Vištienos krūtinėlė apkepta batono gabalėliuose ir kepta svieste – nuostabus patiekalas vakarienei! Štai klasikinis vištienos šnicelio receptas. Vištienos krūtinėles išmušame, įberiame druskos, pipirų, apvoliojame miltuose ir apvoliojame batono gabalėliuose. Galiausiai svieste apkepkite šnicelį. Patiekalas patiekiamas su daržovėmis. Geros dienos!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištos krūtinėlė
    2 vnt
  • Batonas
    pagal poreikį
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Pienas
    50 gramų
  • Sviestas
    50 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite viską, ko reikia šniceliui.
    1. Paruoškite viską, ko reikia šniceliui.
  • Batoną supjaustykite mažais gabalėliais.
    2. Batoną supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Reklama
  • Vištienos krūtinėles atsargiai išmušti iki 4-5 mm storio.
    3. Vištienos krūtinėles atsargiai išmušti iki 4-5 mm storio.
  • Išplakite kiaušinius su pienu. Mėsą pasūdykite ir pipiruokite, apvoliokite miltuose ir pamerkite į kiaušinių-pieno mišinį. Ant juostelėmi...
    4. Išplakite kiaušinius su pienu. Mėsą pasūdykite ir pipiruokite, apvoliokite miltuose ir pamerkite į kiaušinių-pieno mišinį. Ant juostelėmis supjaustyto batono dėkite mėsą, kad gabalėliai suliptų. Ant viršaus taip pat pabarstome batono gabalėliais. Perkelkite šnicelį į keptuvę (įkaitintą su sviestu).
  • Reklama
  • Apkepkite šnicelį iš abiejų pusių iki traškumo ir auksinės rudos spalvos.
    5. Apkepkite šnicelį iš abiejų pusių iki traškumo ir auksinės rudos spalvos.
  • Gero apetito!
    6. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai