Vištienos šlaunelės sluoksniuotoje tešloje
3 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Skanus patiekalas, kurį galima paruošti šventiniam stalui. Taip, ir jūsų namiškiai to neatsisakys vakarienei. Jei norite pamaloninti savo namiškius ar svečius skaniu ir originaliu patiekalu, pasinaudokite vištienos šlaunelių gaminimo sluoksniuotoje tešloje receptu. Tai abipusiai naudinga! Traški tešla, o viduje sultinga ir švelni vištienos mėsa - kaip ji gali būti neskoninga ?! Visi produktai yra lengvai prieinami, todėl kaupkite atsargas ir gaminkite.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos šlaunelės6 vnt
-
Sluoksniuota tešla400 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipirai2 pagal skonį
-
Malta paprikapagal skonį
-
Rozmarino šakelėspagal skonį
-
Aliejus4 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Vištienos šlauneles gerai nuplaukite, nusausinkite ir pamarinuokite – pabarstykite druska, pipirais, paprika, įdėkite šaukštą ar porą sviesto. Patartina palikti šlaunis pasimarinuoti valandai, jei leidžia laikas.
-
2. Tada (po valandos) į keptuvę supilkite aliejų, pakaitinkite ant vidutinės-stiprios ugnies, paskleiskite šlauneles, rozmarinus ir apkepkite.
-
Reklama
-
3. Kepkite iki auksinės rudos spalvos, retkarčiais apversdami 12–15 minučių.
-
4. Kol šlaunelės kepa ir vėsta, sluoksniuotą tešlą atitirpinkite. Iš tešlos iškirpkite šešias ilgas juosteles. Šiomis juostelėmis apvyniokite šlauneles. Jei norite, tešlą galite supjaustyti kvadratėliais ir iš jos pasidaryti savotišką tešlos krepšelį, iš kurios išsikištų vištienos koja.
-
Reklama
-
5. Šlauneles sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje 35-40 minučių.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama