Vištienos šlaunelės be kaulų

Vištienos šlaunelės be kaulų

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
12 val.

Apie receptą

Ieškote naujų įdomių patiekalų? Siūlau atkreipti dėmesį į šį variantą, kaip kepti vištienos šlauneles be kaulų ant grotelių. Pikantiškas marinatas suteikia neįtikėtiną skonį ir aromatą. Taip pat galite tai padaryti, pavyzdžiui, orkaitėje arba keptuvėje. Dėl pieno mėsa yra labai minkšta ir tikrai tirpsta burnoje. Vištieną geriau marinuoti iš anksto, 10-12 valandų, kad ji tinkamai išmirktų.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos šlaunelės be kaulų
    1 kilogramas
  • Kalendra
    1 šaukštelis
  • Druska
    1 šaukštelis
  • Alyvuogių aliejus
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Paprika
    1 šaukštelis
  • Čili
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Pienas
    1 puodelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Pirmiausia giliame dubenyje sumaišykite druską, smulkintą svogūną, kalendros sėklas, papriką, per spaudą išspaustą česnaką ir čili.
    2. Pirmiausia giliame dubenyje sumaišykite druską, smulkintą svogūną, kalendros sėklas, papriką, per spaudą išspaustą česnaką ir čili.
  • Reklama
  • Įpilkite pieno ir alyvuogių aliejaus. Viską kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės.
    3. Įpilkite pieno ir alyvuogių aliejaus. Viską kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės.
  • Šlaunis be kaulų sudėkite į dubenį su marinatu.
    4. Šlaunis be kaulų sudėkite į dubenį su marinatu.
  • Reklama
  • Uždenkite dangčiu arba plėvele ir padėkite į šaldytuvą. Geriausia marinuoti per naktį.
    5. Uždenkite dangčiu arba plėvele ir padėkite į šaldytuvą. Geriausia marinuoti per naktį.
  • Tai tiek, belieka jas iškepti. Šiuo atveju naudojamas grilis. Kepkite jas iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos ir nedelsdami patiek...
    6. Tai tiek, belieka jas iškepti. Šiuo atveju naudojamas grilis. Kepkite jas iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos ir nedelsdami patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai