Vištienos salotos su greipfrutais

Vištienos salotos su greipfrutais

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
25 min.

Apie receptą

Jei norite nustebinti svečius, paruoškite šias salotas. Be įdomaus skonio, kaip lėkštes naudosime greipfruto žievelę. Salotos yra maistingos, sultingos ir neįprastos! Šios salotos labiau patiks moteriškajai svečių pusei. Vištieną galite ne tik virti, bet ir kepti orkaitėje, o pekano riešutus pakeisti graikiniais riešutais.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Vaisiai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Greipfrutas
    1 vnt (raudonas)
  • Vištiena
    150 gramų (virta, filė)
  • Pekino kopūstas
    40 gramų
  • Slyvos
    60 gramų (be sėklų)
  • Razinos
    60 gramų (juodos, su kauliukais)
  • Riešutai
    1 šaukštas (bet kokie arba mišinys)
  • Majonezas
    3 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Žalumynai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Greipfrutą gerai nuplaukite karštu vandeniu minkštu šepetėliu ir nusausinkite. Slyvas ir razin...
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Greipfrutą gerai nuplaukite karštu vandeniu minkštu šepetėliu ir nusausinkite. Slyvas ir razinas pamirkykite karštame vandenyje 5-10 minučių, priklausomai nuo kietumo. Tada nuplaukite ir nusausinkite džiovintus vaisius.
  • Pekino kopūstą supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į salotų dubenį.
    2. Pekino kopūstą supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į salotų dubenį.
  • Reklama
  • Slyvas susmulkinkite ir suberkite į kopūstus.
    3. Slyvas susmulkinkite ir suberkite į kopūstus.
  • Virtą vištieną supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į salotų dubenį.
    4. Virtą vištieną supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į salotų dubenį.
  • Reklama
  • Į salotas suberkite razinas, pagardinkite majonezu, pasūdykite ir išmaišykite.
    5. Į salotas suberkite razinas, pagardinkite majonezu, pasūdykite ir išmaišykite.
  • Greipfrutą perpjaukite į dvi dalis. Aštriu peiliu braukite palei žievelę ir šaukštu pašalinkite minkštimą nepažeisdami žievelės. Nupjauki...
    6. Greipfrutą perpjaukite į dvi dalis. Aštriu peiliu braukite palei žievelę ir šaukštu pašalinkite minkštimą nepažeisdami žievelės. Nupjaukite gvazdikėlius žievelės puselių kraštuose. Peiliu perpjaukite minkštimą tarp plėvelių ir supjaustykite gabalėliais.
  • Reklama
  • Sudėkite salotas į žievelės puodelius.
    7. Sudėkite salotas į žievelės puodelius.
  • Ant viršaus dėkite greipfruto gabalėlius, pabarstykite smulkintais riešutais ir patiekite.
    8. Ant viršaus dėkite greipfruto gabalėlius, pabarstykite smulkintais riešutais ir patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    9. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai