Vištienos salotos su greipfrutais
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Jei norite nustebinti svečius, paruoškite šias salotas. Be įdomaus skonio, kaip lėkštes naudosime greipfruto žievelę. Salotos yra maistingos, sultingos ir neįprastos! Šios salotos labiau patiks moteriškajai svečių pusei. Vištieną galite ne tik virti, bet ir kepti orkaitėje, o pekano riešutus pakeisti graikiniais riešutais.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Greipfrutas1 vnt (raudonas)
-
Vištiena150 gramų (virta, filė)
-
Pekino kopūstas40 gramų
-
Slyvos60 gramų (be sėklų)
-
Razinos60 gramų (juodos, su kauliukais)
-
Riešutai1 šaukštas (bet kokie arba mišinys)
-
Majonezas3 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Žalumynaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Greipfrutą gerai nuplaukite karštu vandeniu minkštu šepetėliu ir nusausinkite. Slyvas ir razinas pamirkykite karštame vandenyje 5-10 minučių, priklausomai nuo kietumo. Tada nuplaukite ir nusausinkite džiovintus vaisius.
-
2. Pekino kopūstą supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į salotų dubenį.
-
Reklama
-
3. Slyvas susmulkinkite ir suberkite į kopūstus.
-
4. Virtą vištieną supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į salotų dubenį.
-
Reklama
-
5. Į salotas suberkite razinas, pagardinkite majonezu, pasūdykite ir išmaišykite.
-
6. Greipfrutą perpjaukite į dvi dalis. Aštriu peiliu braukite palei žievelę ir šaukštu pašalinkite minkštimą nepažeisdami žievelės. Nupjaukite gvazdikėlius žievelės puselių kraštuose. Peiliu perpjaukite minkštimą tarp plėvelių ir supjaustykite gabalėliais.
-
Reklama
-
7. Sudėkite salotas į žievelės puodelius.
-
8. Ant viršaus dėkite greipfruto gabalėlius, pabarstykite smulkintais riešutais ir patiekite.
-
Reklama
-
9. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama