Vištienos odos vyniotinis
5 (1 įvertinimai)
4-5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Lengvai paruošiamas, skanus ir sotus vištienos vyniotinis gali būti paruoštas šeimai pietums arba patiekiamas ant šventinio stalo. Maltos vištienos suktinukas iš odos paruošiamas labai paprastai, tačiau yra originalus, skanus ir sotus užkandis. Pabandykite pagaminti šį vyniotinį, jūsų šeima ir svečiai tikrai tai įvertins.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos oda200 gramų
-
Vištienos faršas600 gramų
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Prieskoniai mėsai1 arbatinis šaukštelis
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Du kiaušinius išvirkite apie 10 minučių, atvėsinkite ir nulupkite.
-
2. Faršą sudėkite į gilų dubenį, pagal skonį įberkite druskos, pipirų, įberkite prieskonių, įmuškite likusį šviežią kiaušinį.
-
Reklama
-
3. Faršą išmaišykite iki vientisos masės, šiek tiek pamuškite.
-
4. Foliją perlenkite per pusę, ant jos uždėkite vištienos krūtinėlės odelę, lengvai pasūdykite ir pipiruokite.
-
Reklama
-
5. Ant odos uždėkite prieskonių, tolygiai paskirstykite maltą mėsą, per vidurį padėkite virtus kiaušinius.
-
6. Susukite viską į ritinį dešros forma, padėkite į kepimo indą, užpilkite šiek tiek vandens. Pašaukite į 190 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite režimu „viršus-apačia“ 50 minučių. Iškepusį vyniotinį atvėsinkite šaldytuve ir tik tada supjaustykite porcijomis.
-
Reklama
-
7. Gerai atvėsusį vyniotinį supjaustykite iki 1 centimetro storio griežinėliais ir patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama