Vištienos oda įdaryta vištienos faršu

Vištienos oda įdaryta vištienos faršu

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
3 val.

Apie receptą

Norite nustebinti savo artimuosius ir svečius originaliu karštuoju patiekalu? Tada atkreipkite dėmesį į šį nuostabų vištienos odos, įdarytos vištienos faršu, receptą. Negalima sakyti, kad vištienos odelė, įdaryta vištienos faršu, yra paprastas patiekalas, tačiau viskas yra daug paprasčiau, nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Šiek tiek kantrybės ir pastangų gausite neįtikėtinai patrauklų patiekalą, kuris sukels tikrą malonumą.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Višta
    1,8~2 kilogramai
  • Morkos
    2~3 vnt
  • Svogūnai
    4 vnt
  • Prieskoniai sultiniui
    pagal skonį (lauro lapas, gvazdikėliai, kvapieji pipirai ir kt.)
  • Batonas
    3~5 riekelės (+ pienas arba vanduo mirkyti)
  • Česnakai
    2~5 skiltelės
  • Aliejus
    2 šaukštai
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Bazilikas
    pagal skonį
  • Muskato riešutas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Žinoma, ruošiant šį patiekalą būtiniausias dalykas yra graži vištiena. Ją reikia kruopščiai nuplauti ir šiek tiek nusausinti.
    1. Žinoma, ruošiant šį patiekalą būtiniausias dalykas yra graži vištiena. Ją reikia kruopščiai nuplauti ir šiek tiek nusausinti.
  • Procesas gal ir nėra pats lengviausias, bet reikia atsargiai išimti mėsą ir kaulus, paliekant odą. Pirmiausia nupjaukite kojeles, tada at...
    2. Procesas gal ir nėra pats lengviausias, bet reikia atsargiai išimti mėsą ir kaulus, paliekant odą. Pirmiausia nupjaukite kojeles, tada atsargiai atitraukite odą ir išpjaukite mėsą.
  • Reklama
  • Galiausiai reikia išsukti odą, visiškai ją atlaisvinti, kaip parodyta nuotraukoje. Jei žinote patogesnį gaminimo variantą, galite jį naud...
    3. Galiausiai reikia išsukti odą, visiškai ją atlaisvinti, kaip parodyta nuotraukoje. Jei žinote patogesnį gaminimo variantą, galite jį naudoti.
  • Toliau odą reikia patepti, kad būtų galima dėti įdarą.
    4. Toliau odą reikia patepti, kad būtų galima dėti įdarą.
  • Reklama
  • Tuo metu užvirkite sultinį. Kaulus sudėkite į puodą, atlaisvindami juos nuo mėsos, pagal skonį suberkite nuluptas daržoves ir prieskonius...
    5. Tuo metu užvirkite sultinį. Kaulus sudėkite į puodą, atlaisvindami juos nuo mėsos, pagal skonį suberkite nuluptas daržoves ir prieskonius. Verdame ant silpnos ugnies apie valandą.
  • Nulupkite 3-4 svogūnus.
    6. Nulupkite 3-4 svogūnus.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek augalinio aliejaus. Sudėkite susmulkintą svogūną ir pakepinkite iki auksinės rudos spalvos. Česnaką taip ...
    7. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek augalinio aliejaus. Sudėkite susmulkintą svogūną ir pakepinkite iki auksinės rudos spalvos. Česnaką taip pat galite susmulkinti arba sudėti į keptuvę, kad tik būtų skonio.
  • Batono riekeles užpilkite pienu arba vandeniu, kad jos šiek tiek suminkštėtų.
    8. Batono riekeles užpilkite pienu arba vandeniu, kad jos šiek tiek suminkštėtų.
  • Reklama
  • Mėsą perkiškite per mėsmalę. Kiaušinius padalinkite į baltymus ir trynius. Į faršą pagal skonį įberkite druskos, pipirų, mėgstamų priesko...
    9. Mėsą perkiškite per mėsmalę. Kiaušinius padalinkite į baltymus ir trynius. Į faršą pagal skonį įberkite druskos, pipirų, mėgstamų prieskonių, trynių.
  • Baltymus išplakite su žiupsneliu druskos iki putų ir sudėkite į faršą. Ten sudėkite keptus svogūnus. Viską tinkamai išmaišykite.
    10. Baltymus išplakite su žiupsneliu druskos iki putų ir sudėkite į faršą. Ten sudėkite keptus svogūnus. Viską tinkamai išmaišykite.
  • Reklama
  • Malta mėsa švelniai įdarykite odą. Šį patiekalą galite papildyti staigmena, pavyzdžiui, daržovių gabalėliais ar virtais kiaušiniais.
    11. Malta mėsa švelniai įdarykite odą. Šį patiekalą galite papildyti staigmena, pavyzdžiui, daržovių gabalėliais ar virtais kiaušiniais.
  • Kai oda bus sandariai užpildyta, užsiūkite visas skylutes.
    12. Kai oda bus sandariai užpildyta, užsiūkite visas skylutes.
  • Sultinį nukoškite ir sudėkite vištieną. Virkite ant mažos ugnies apie 45 minutes.
    13. Sultinį nukoškite ir sudėkite vištieną. Virkite ant mažos ugnies apie 45 minutes.
  • Reklama
  • Kad vištienos odelė, įdaryta vištienos faršu, būtų patrauklesnė, perkelkite ją į kepimo skardą ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 15-20 min...
    14. Kad vištienos odelė, įdaryta vištienos faršu, būtų patrauklesnė, perkelkite ją į kepimo skardą ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 15-20 minučių, kol plutelė paruduos.
  • Patiekalą patiekite su mėgstamu garnyru ar padažu. Tada atsargiai supjaustykite porcijomis.
    15. Patiekalą patiekite su mėgstamu garnyru ar padažu. Tada atsargiai supjaustykite porcijomis.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai