Vištienos kulšelės sojos padaže orkaitėje
3 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Vištienos mėsa tampa labai skani įpylus sojos padažo. Labai geras derinys. Norėdami gauti auksinę spalvą, įpilkite šiek tiek medaus. Greita, paprasta ir skanu! Vištienos kulšelės yra labai patrauklios su gražia blizgia plutele. Šį patiekalą puikiai tinka patiekti su keptomis bulvėmis ar šviežių daržovių salotomis.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Medus1 šaukštas
-
Garstyčios1 arbatinis šaukštelis
-
Sojų padažas100 mililitrų
-
Vištienos kulšelės7 vnt
-
Druskapagal skonį
-
Aliejus2 šaukštai (+ šiek tiek formelei patepti)
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikalingus ingredientus.
-
2. Marinatui į dubenį supilkite sojų padažą ir į jį įpilkite medaus bei garstyčių.
-
Reklama
-
3. Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Dėdami druskos, nepamirškite, kad sojos padažas jau yra sūrus.
-
4. Gautu marinatu atsargiai aptepkite vištienos blauzdeles ir palikite marinuotis 1 val.
-
Reklama
-
5. Tinkamo dydžio formą patepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite blauzdeles. Ant viršaus užpilkite likusį marinatą. Pašaukite į 180 laipsnių orkaitę apie 45-60 minučių. Vadovaukitės savo orkaite. Praėjus maždaug 15 minučių nuo kepimo pradžios, viršų uždenkite folijos lakštu, kad blauzdelės nesudegtų.
-
6. Iškepusius blauzdeles išimkite iš orkaitės, sudėkite į lėkštę ir patiekite.
-
Reklama
-
7. Labai skanu.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama