Vištienos kukuliai pieno padaže

Vištienos kukuliai pieno padaže

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šių mėsos kukulių skonio gilumas atsiskleidžia tinkamai paruoštame padaže. Noriu pasidalinti receptu, kaip pagaminti vištienos kukulius pieno padaže. Labai švelnus, švelnus, kreminio skonio. Vaikams patinka šie skanūs kukuliai. Gamindami įsitikinkite, kad visi mėsos kukuliai būtų panardinti į padažą. Daugelis žmonių gamina kukulius su ryžiais, tačiau šiuo atveju geriau vadovautis receptu. Gero apetito!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Pieno produktai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos faršas
    700~800 gramų
  • Pienas
    500 mililitrų
  • Miltai
    1 šaukštas
  • Lydytas sūris
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Batonas
    1~2 riekelės
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Sviestas
    30 gramų
  • Druska, prieskoniai, lauro lapas
    pagal skonį
  • Aliejus
    3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Batono gabalėlius kelioms minutėms pamirkykite vandenyje. Tada sumalkite jį trintuvu kartu su svogūnu.
    1. Batono gabalėlius kelioms minutėms pamirkykite vandenyje. Tada sumalkite jį trintuvu kartu su svogūnu.
  • Batoną sudėkite į mėsą, išmaišykite, įberkite mėgstamų prieskonių, druskos, pipirų.
    2. Batoną sudėkite į mėsą, išmaišykite, įberkite mėgstamų prieskonių, druskos, pipirų.
  • Reklama
  • Lydytą sūrį supjaustykite mažais kubeliais.
    3. Lydytą sūrį supjaustykite mažais kubeliais.
  • Į keptuvę supilkite alyvuogių aliejų ir įdėkite gabalėlį sviesto. Suberkite šaukštą miltų ir išmaišykite.
    4. Į keptuvę supilkite alyvuogių aliejų ir įdėkite gabalėlį sviesto. Suberkite šaukštą miltų ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Tada iš karto supilkite pieną, suberkite lydytą sūrį, druską ir bazilikus. Maišykite 5-10 minučių, kol padažas verda.
    5. Tada iš karto supilkite pieną, suberkite lydytą sūrį, druską ir bazilikus. Maišykite 5-10 minučių, kol padažas verda.
  • Drėgnomis rankomis suformuokite nedidelius rutuliukus ir dėkite juos į padažą. Troškinkite kukulius po uždarytu dangčiu 30-40 minučių ant...
    6. Drėgnomis rankomis suformuokite nedidelius rutuliukus ir dėkite juos į padažą. Troškinkite kukulius po uždarytu dangčiu 30-40 minučių ant silpnos ugnies. Pabaigoje pridėkite lauro lapą.
  • Reklama
  • Kukulius papuoškite žolelėmis ir patiekite.
    7. Kukulius papuoškite žolelėmis ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai