Vištienos krūtinėlių vyniotinis
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
5 val. 20 min.
Apie receptą
Šis vištienos krūtinėlės vyniotinis yra puiki alternatyva parduotuvėje perkamai dešrai sumuštiniams. Šį vyniotinį galite pjaustyti ant šventinio stalo, pasiimti su savimi į gamtą arba tiesiog ryte pasigaminti sumuštinį. Svarbiausia tinkamai suvynioti į plėvelę, kad virimo metu nepatektų vandens. Skanaus!
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos krūtinėlė2 vnt
-
Česnakai1 skiltelė
-
Druska1/2 šaukštelio
-
Garstyčios2 šaukštai
-
Paprika2 šaukštai
-
Citrinų sultys2 šaukštai
-
Juodieji pipirai1/2 šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingridientus.
-
2. Viską, išskyrus krūtinę, sumaišykite iki vientisos masės.
-
Reklama
-
3. Gautą masę iš visų pusių aptepkite krūtinėlę.
-
4. Labai atsargiai suvyniokite į plastikinę plėvelę.
-
Reklama
-
5. Apvyniokite tinkleliu.
-
6. Į puodą supilkite vandenį, padėkite rankšluostėlį ant dugno. Ant jo uždėkite suvyniotas krūtinėles ir užvirkite vandenį. Sumažinkite ugnį iki silpnos ugnies ir virkite 10 minučių. Išjunkite ugnį ir palikite krūtis vandenyje, kol jos visiškai atvės.
-
Reklama
-
7. Išimkite iš vandens, nusausinkite ir uždenkite maišeliu. Palikite 3 valandas pastovėti.
-
8. Nulupkite tinklelį, plėvelę, supjaustykite ir patiekite.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama