Vištienos krūtinėlės su sūriu ir šonine
4 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Ar žinote, kaip pasigaminti vištienos krūtinėlę su sūriu ir šonine? Paprastas ir labai skanus patiekalas visai šeimai. Galite naudoti minkštą arba kietą sūrį, o vietoj špinatų naudoti kitus žalumynus. Patiekite krūtinėlę iš karto po kepimo. Šios vištienos krūtinėlės gali būti lengvai patiekiamos ant šventinio stalo kaip pagrindinis mėsos patiekalas. Šoninė padeda išsaugoti krūtinėlės sultingumą, o tai labai svarbu ją gaminant. Užuot iš anksto apkepę krūtinėlę keptuvėje su šonine, galite dėti tiesiai į orkaitę.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# Pieno produktai /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Filė4 vnt
-
Špinatai280 gramų
-
Kreminis sūris115 gramų
-
Parmezanas50 gramų
-
Svogūnų laiškai4 vnt
-
Česnakai4 skiltelės
-
Šoninė8 vnt
-
Druska ir pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Vištienos mėsą nuplaukite ir nusausinkite servetėlėmis. Aštriu peiliu padarykite gilų pjūvį, taip sakant, „kišenę“.
-
2. Į dubenį suberkite kreminį sūrį, tarkuotą sūrį, smulkintus svogūnų laiškus, smulkintus špinatus, įberkite druskos, pipirų.
-
Reklama
-
3. Atidarykite vištienos „kišenę“ ir įdėkite ¼ paruošto įdaro.
-
4. Kiekvieną krūtinėlę apvyniokite po 2 šoninės juosteles, kad padengtų įdarą.
-
Reklama
-
5. Tuščią kepimo skardą iš anksto pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Sudėkite krūtinėles ant karštos kepimo skardos, kad susidarytų plutelė. Mėsą kepkite 200 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių.
-
6. Išimkite krūtinėles iš orkaitės ir nedelsdami patiekite, gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama