Vištienos krūtinėlės ir kopūstų salotos

Vištienos krūtinėlės ir kopūstų salotos

5 (2 įvertinimai)

2

Porcijos

25 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Siūlau pasigaminti įdomių vištienos krūtinėlių salotų su kopūstais ir daržovėmis. Aštrus, aromatingas ir labai skanus! Su sojos padažu ir citrinos sulčių padažu, azijietiško stiliaus. Svarbiausia neišdžiovinti vištienos krūtinėlės ir smulkiai pjaustyti kopūstą. Sūdyti tokias salotas reikia atsargiai, nepamirškite apie sūdytą sojos padažą ir žemės riešutus.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingridientus: # Daržovės / # Mėsa / # Paukštiena
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    2 vnt
  • Baltieji kopūstai
    300 gramų
  • Morkos
    1 vnt
  • Svogūnų laiškai
    2 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Sūdyti žemės riešutai
    30 gramų
  • Malta paprika
    1 arbatinis šaukštelis
  • Sojų padažas
    4 šaukštai
  • Citrinų sultys
    2 šaukštai
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Augalinis aliejus
    3 šaukštai
  • Sezamo sėklos
    3 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Kaip pagaminti

  • Vištienos krūtinėlės ir kopūstų salotos
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Vištienos krūtinėlės ir kopūstų salotos
    2. Vištienos filė marinuokite 2 šaukštuose sojos padažo ir viename šaukšte augalinio aliejaus 15-20 minučių. l
  • Vištienos krūtinėlės ir kopūstų salotos
    3. Kol vištiena marinuojasi, smulkiai supjaustykite kopūstą, pagal skonį pasūdykite, suberkite papriką ir gerai išmaišykite, kol kopūstas suminkštės ir pasidarys rausvas.
  • Vištienos krūtinėlės ir kopūstų salotos
    4. Į kopūstus įpilkite šviežių morkų, sutarkuotų smulkia tarka. Ant salotų užpilkite likusį sojų padažą, citrinos sultis, cukrų ir šaukštą augalinio aliejaus. Gerai ismaišykite.
  • Vištienos krūtinėlės ir kopūstų salotos
    5. Į salotas suberkite žemės riešutus ir smulkintus svogūnų laiškus. Česnaką išspauskite. Dar kartą išmaišykite.
  • Vištienos krūtinėlės ir kopūstų salotos
    6. Vištienos filė išimame iš marinato ir apvoliojame sezamo sėklose.
  • Vištienos krūtinėlės ir kopūstų salotos
    7. Pilame likusį šaukštą aliejaus, įkaitus dedame vištienos filė, kepame kol suminkštės, įpusėjus kepimui švelniai apverskite. Iškepusią filė atvėsinkite, kol bus tik šilta.
  • Vištienos krūtinėlės ir kopūstų salotos
    8. Sudėkite salotas į didelės lėkštės vidurį. Apkeptą filė, supjaustytą gabalėliais, išdėliokite aplink kraštus. Patiekite iš karto, kol vištiena šilta, taip skaniau.
  • Vištienos krūtinėlės ir kopūstų salotos
    9. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Sekantis receptas:
Rekomenduojami receptai