Vištienos krūtinėlės ir kopūstų salotos

Vištienos krūtinėlės ir kopūstų salotos

5 (2 įvertinimai)

2 Porcijos
25 min.

Apie receptą

Siūlau pasigaminti įdomių vištienos krūtinėlių salotų su kopūstais ir daržovėmis. Aštrus, aromatingas ir labai skanus! Su sojos padažu ir citrinos sulčių padažu, azijietiško stiliaus. Svarbiausia neišdžiovinti vištienos krūtinėlės ir smulkiai pjaustyti kopūstą. Sūdyti tokias salotas reikia atsargiai, nepamirškite apie sūdytą sojos padažą ir žemės riešutus.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    2 vnt
  • Baltieji kopūstai
    300 gramų
  • Morkos
    1 vnt
  • Svogūnų laiškai
    2 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Sūdyti žemės riešutai
    30 gramų
  • Malta paprika
    1 arbatinis šaukštelis
  • Sojų padažas
    4 šaukštai
  • Citrinų sultys
    2 šaukštai
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Augalinis aliejus
    3 šaukštai
  • Sezamo sėklos
    3 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Vištienos filė marinuokite 2 šaukštuose sojos padažo ir viename šaukšte augalinio aliejaus 15-20 minučių. l
    2. Vištienos filė marinuokite 2 šaukštuose sojos padažo ir viename šaukšte augalinio aliejaus 15-20 minučių. l
  • Reklama
  • Kol vištiena marinuojasi, smulkiai supjaustykite kopūstą, pagal skonį pasūdykite, suberkite papriką ir gerai išmaišykite, kol kopūstas su...
    3. Kol vištiena marinuojasi, smulkiai supjaustykite kopūstą, pagal skonį pasūdykite, suberkite papriką ir gerai išmaišykite, kol kopūstas suminkštės ir pasidarys rausvas.
  • Į kopūstus įpilkite šviežių morkų, sutarkuotų smulkia tarka. Ant salotų užpilkite likusį sojų padažą, citrinos sultis, cukrų ir šaukštą a...
    4. Į kopūstus įpilkite šviežių morkų, sutarkuotų smulkia tarka. Ant salotų užpilkite likusį sojų padažą, citrinos sultis, cukrų ir šaukštą augalinio aliejaus. Gerai ismaišykite.
  • Reklama
  • Į salotas suberkite žemės riešutus ir smulkintus svogūnų laiškus. Česnaką išspauskite. Dar kartą išmaišykite.
    5. Į salotas suberkite žemės riešutus ir smulkintus svogūnų laiškus. Česnaką išspauskite. Dar kartą išmaišykite.
  • Vištienos filė išimame iš marinato ir apvoliojame sezamo sėklose.
    6. Vištienos filė išimame iš marinato ir apvoliojame sezamo sėklose.
  • Reklama
  • Pilame likusį šaukštą aliejaus, įkaitus dedame vištienos filė, kepame kol suminkštės, įpusėjus kepimui švelniai apverskite. Iškepusią fil...
    7. Pilame likusį šaukštą aliejaus, įkaitus dedame vištienos filė, kepame kol suminkštės, įpusėjus kepimui švelniai apverskite. Iškepusią filė atvėsinkite, kol bus tik šilta.
  • Sudėkite salotas į didelės lėkštės vidurį. Apkeptą filė, supjaustytą gabalėliais, išdėliokite aplink kraštus. Patiekite iš karto, kol viš...
    8. Sudėkite salotas į didelės lėkštės vidurį. Apkeptą filė, supjaustytą gabalėliais, išdėliokite aplink kraštus. Patiekite iš karto, kol vištiena šilta, taip skaniau.
  • Reklama
  • Skanaus!
    9. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai