Vištienos krūtinėlė su obuoliais ir sūriu orkaitėje
4 (3 įvertinimai)
2-4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Skanus, paprastas patiekalas, kurį galima paruošti pietums ar patiekti ant šventinio stalo. Krūtinėlė minkšta, sultinga, pikantiškumo suteikia obuolys. Krūtinėlę geriausia naudoti šviežią, nuo naminės vištos. Obuoliai labiausiai tinka saldžiarūgščiai, jie suteiks sultingumo ir pikantiškumo. Jei norite, galite pridėti prieskonių ar džiovintų žolelių.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kietasis sūris80 gramų
-
Vištienos filė600 gramų
-
Obuolys1 vnt
-
Majonezas2 šaukštai
-
Augalinis aliejus1 valgomasis šaukštas
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Kepimo formą išklokite folija ir patepkite augaliniu aliejumi. Krūtinėlę perpjaukite išilgai į 2 dalis, išmuškite, pasūdykite ir įtrinkite pipirais, uždėkite ant folijos.
-
Reklama
-
3. Nulupkite obuolį ir išimkite jo viduriuką. Obuolį sutarkuokite ir lygiu sluoksniu išdėliokite ant filė.
-
4. Sūrį sutarkuokite ir pabarstykite ant obuolių sluoksnio.
-
Reklama
-
5. Sūrio viršų ištepkite majonezu.
-
6. Įpilkite šiek tiek vandens į kepimo formą ir pašaukite į karštą orkaitę. Vištienos krūtinėlę kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35 minutes iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama