Vištienos krūtinėlė įdaryta sūriu

Vištienos krūtinėlė įdaryta sūriu

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Ar jums patinka vištienos patiekalai? Paruoškite sūriu įdarytą vištienos krūtinėlę traškioje ir kvapnioje plutelėje. Patiekalas puikiai dera su garnyru, pavyzdžiui, virtais ryžiais. Tinka pietums ir vakarienei. Vištienos krūtinėlėse įpjauname įpjovas ir ten įdedame sūrio griežinėlius, sutvirtiname dantų krapštukais. Dabar krūtinėles reikia apvolioti miltuose, pamirkyti kiaušinyje ir apvolioti džiūvėsėliuose. Vištienos krūtinėles apkepkite keptuvėje ir tada kepkite orkaitėje. Patiekite su garnyru ryžiais.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištos krūtinėlė
    3 vnt
  • Kietasis sūris
    3 vnt
  • Miltai
    pagal poreikį
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Džiūvėsėliai
    pagal poreikį
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite ir išdžiovinkite vištienos krūtinėlę. Kiekvienos krūtinėlės viduryje padarykite kišenę ir įdėkite į ją po vieną didelį sūrio g...
    1. Nuplaukite ir išdžiovinkite vištienos krūtinėlę. Kiekvienos krūtinėlės viduryje padarykite kišenę ir įdėkite į ją po vieną didelį sūrio griežinėlį.
  • Pritvirtinkite dantų krapštukais.
    2. Pritvirtinkite dantų krapštukais.
  • Reklama
  • Sumaišykite miltus su druska ir pipirais. Atskirame inde išplakite kiaušinį ir pipirus.
    3. Sumaišykite miltus su druska ir pipirais. Atskirame inde išplakite kiaušinį ir pipirus.
  • Krūtinėles apvoliokite miltuose.
    4. Krūtinėles apvoliokite miltuose.
  • Reklama
  • Įmerkite į kiaušinių mišinį.
    5. Įmerkite į kiaušinių mišinį.
  • Ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
    6. Ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
  • Reklama
  • Krūtinėles apkepkite keptuvėje iki auksinės spalvos, po 4-5 minutes iš kiekvienos pusės. Po to krūtinėles sudėkite į kepimo skardą ir kep...
    7. Krūtinėles apkepkite keptuvėje iki auksinės spalvos, po 4-5 minutes iš kiekvienos pusės. Po to krūtinėles sudėkite į kepimo skardą ir kepkite orkaitėje 15 minučių, 200 laipsnių temperatūroje.
  • Patiekalas patiekiamas su garnyru, dažniausiai virtais ryžiais. Gero apetito!
    8. Patiekalas patiekiamas su garnyru, dažniausiai virtais ryžiais. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai