Vištienos krūtinėlė įdaryta sūriu
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Ar jums patinka vištienos patiekalai? Paruoškite sūriu įdarytą vištienos krūtinėlę traškioje ir kvapnioje plutelėje. Patiekalas puikiai dera su garnyru, pavyzdžiui, virtais ryžiais. Tinka pietums ir vakarienei. Vištienos krūtinėlėse įpjauname įpjovas ir ten įdedame sūrio griežinėlius, sutvirtiname dantų krapštukais. Dabar krūtinėles reikia apvolioti miltuose, pamirkyti kiaušinyje ir apvolioti džiūvėsėliuose. Vištienos krūtinėles apkepkite keptuvėje ir tada kepkite orkaitėje. Patiekite su garnyru ryžiais.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištos krūtinėlė3 vnt
-
Kietasis sūris3 vnt
-
Miltaipagal poreikį
-
Kiaušinis1 vnt
-
Džiūvėsėliaipagal poreikį
-
Druska ir pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuplaukite ir išdžiovinkite vištienos krūtinėlę. Kiekvienos krūtinėlės viduryje padarykite kišenę ir įdėkite į ją po vieną didelį sūrio griežinėlį.
-
2. Pritvirtinkite dantų krapštukais.
-
Reklama
-
3. Sumaišykite miltus su druska ir pipirais. Atskirame inde išplakite kiaušinį ir pipirus.
-
4. Krūtinėles apvoliokite miltuose.
-
Reklama
-
5. Įmerkite į kiaušinių mišinį.
-
6. Ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
-
Reklama
-
7. Krūtinėles apkepkite keptuvėje iki auksinės spalvos, po 4-5 minutes iš kiekvienos pusės. Po to krūtinėles sudėkite į kepimo skardą ir kepkite orkaitėje 15 minučių, 200 laipsnių temperatūroje.
-
8. Patiekalas patiekiamas su garnyru, dažniausiai virtais ryžiais. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama