Vištienos ketvirčiai padaže
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Iš visų vištienos patiekalų man labiausiai patinka namuose kepti vištienos ketvirčiai padaže - tai labai paprasta ir skanu. Išskirtinis ir švelnus patiekalas! Kaip matote, vištienos ketvirčių receptas visai nesudėtingas, todėl manau, kad šį receptą įsidėmėsite – juk grietinės, sojų padažo ir daržovių dažniausiai yra kiekvienuose namuose! O žiemą, beje, pomidorų tyrę galima pakeisti įprasta pomidorų pasta arba kečupu. Svarbiausia, kad šis vištienos receptas pavirstų iš įprasto patiekalo į aukščiausios klasės patiekalą!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos ketvirčiai1 kilogramas
-
Morkos1 vnt
-
Paprika1 vnt
-
Pomidorai3 vnt
-
Česnakai4 skiltelės
-
Džiūvėsėliai2 šaukštai
-
Grietinė200 gramų
-
Sojų padažas50 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Vištieną nuplaukite, nusausinkite, įtrinkite pasirinktais prieskoniais, druska ir pipirais.
-
2. Dabar kiekvieną gabalėlį apvoliokite džiūvėsėliuose.
-
Reklama
-
3. Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
4. Tuo tarpu paruoškite padažą. Tris pomidorus sutarkuokite, bandydami atsargiai atskirti žievelę. Arba galite nuimti odelę ir pomidorus sumalti grūstuvėje.
-
Reklama
-
5. Į pomidorų tyrę įpilkite sojos padažo ir išmaišykite. Tada grietinė. Sumaišom. Sdėkite vištieną į keptuvę ir sumažinkite ugnį.
-
6. Morkas ir papriką nuplaukite, supjaustykite apskritimais, o papriką kubeliais.
-
Reklama
-
7. Sudėkite daržoves į keptuvę, išmaišykite, tada viską kartu troškinkite ant silpnos ugnies po dangčiu apie 40 minučių.
-
8. Tada iš padažo išgriebkite vištieną ir patiekite su garnyru. Padažą galite užpilti ant patiekalo viršaus arba patiekti atskirai, kaip dariau aš.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama