Vištienos ketvirčiai padaže

Vištienos ketvirčiai padaže

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Iš visų vištienos patiekalų man labiausiai patinka namuose kepti vištienos ketvirčiai padaže - tai labai paprasta ir skanu. Išskirtinis ir švelnus patiekalas! Kaip matote, vištienos ketvirčių receptas visai nesudėtingas, todėl manau, kad šį receptą įsidėmėsite – juk grietinės, sojų padažo ir daržovių dažniausiai yra kiekvienuose namuose! O žiemą, beje, pomidorų tyrę galima pakeisti įprasta pomidorų pasta arba kečupu. Svarbiausia, kad šis vištienos receptas pavirstų iš įprasto patiekalo į aukščiausios klasės patiekalą!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos ketvirčiai
    1 kilogramas
  • Morkos
    1 vnt
  • Paprika
    1 vnt
  • Pomidorai
    3 vnt
  • Česnakai
    4 skiltelės
  • Džiūvėsėliai
    2 šaukštai
  • Grietinė
    200 gramų
  • Sojų padažas
    50 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištieną nuplaukite, nusausinkite, įtrinkite pasirinktais prieskoniais, druska ir pipirais.
    1. Vištieną nuplaukite, nusausinkite, įtrinkite pasirinktais prieskoniais, druska ir pipirais.
  • Dabar kiekvieną gabalėlį apvoliokite džiūvėsėliuose.
    2. Dabar kiekvieną gabalėlį apvoliokite džiūvėsėliuose.
  • Reklama
  • Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    3. Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Tuo tarpu paruoškite padažą. Tris pomidorus sutarkuokite, bandydami atsargiai atskirti žievelę. Arba galite nuimti odelę ir pomidorus sum...
    4. Tuo tarpu paruoškite padažą. Tris pomidorus sutarkuokite, bandydami atsargiai atskirti žievelę. Arba galite nuimti odelę ir pomidorus sumalti grūstuvėje.
  • Reklama
  • Į pomidorų tyrę įpilkite sojos padažo ir išmaišykite. Tada grietinė. Sumaišom. Sdėkite vištieną į keptuvę ir sumažinkite ugnį.
    5. Į pomidorų tyrę įpilkite sojos padažo ir išmaišykite. Tada grietinė. Sumaišom. Sdėkite vištieną į keptuvę ir sumažinkite ugnį.
  • Morkas ir papriką nuplaukite, supjaustykite apskritimais, o papriką kubeliais.
    6. Morkas ir papriką nuplaukite, supjaustykite apskritimais, o papriką kubeliais.
  • Reklama
  • Sudėkite daržoves į keptuvę, išmaišykite, tada viską kartu troškinkite ant silpnos ugnies po dangčiu apie 40 minučių.
    7. Sudėkite daržoves į keptuvę, išmaišykite, tada viską kartu troškinkite ant silpnos ugnies po dangčiu apie 40 minučių.
  • Tada iš padažo išgriebkite vištieną ir patiekite su garnyru. Padažą galite užpilti ant patiekalo viršaus arba patiekti atskirai, kaip dar...
    8. Tada iš padažo išgriebkite vištieną ir patiekite su garnyru. Padažą galite užpilti ant patiekalo viršaus arba patiekti atskirai, kaip dariau aš.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai