Vištienos kepsnys su padažu

Vištienos kepsnys su padažu

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Vištienos kepsnio su pieno padažu receptas. Populiarus amerikietiškas patiekalas. Švelnus vištienos kepsnys su traškia plutele ir pieno padažu bus puikus patiekalas vakarienei.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištiena
    1.2 kilogramo
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Miltai
    3 stiklinės
  • Druska ir juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Kajano pipirai
    1/4 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Viename dubenyje sumaišykite pieną ir kiaušinius, kitame – miltus ir prieskonius. Mėsą sudėkite į atskirą dubenį.
    1. Viename dubenyje sumaišykite pieną ir kiaušinius, kitame – miltus ir prieskonius. Mėsą sudėkite į atskirą dubenį.
  • Paimkite vieną mėsos gabalą, iš abiejų pusių pagardinkite druska ir pipirais, tada pamerkite į pieno-kiaušinių mišinį. Tada sudėkite mėsą...
    2. Paimkite vieną mėsos gabalą, iš abiejų pusių pagardinkite druska ir pipirais, tada pamerkite į pieno-kiaušinių mišinį. Tada sudėkite mėsą į lėkštę su miltais. Apvoliokite, kol miltai visiškai padengs. Mėsą vėl panardinkite į pieno-kiaušinių mišinį, tada vėl į miltus. Mėsą padėkite į švarią lėkštę. Pakartokite su likusia mėsa.
  • Reklama
  • Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. Kepkite mėsą po 3 vienu metu, kol kraštai taps auksinės rudos spalvos, maždau...
    3. Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. Kepkite mėsą po 3 vienu metu, kol kraštai taps auksinės rudos spalvos, maždaug 2 minutes kiekvienoje pusėje. Sudėkite mėsą ant popierinio rankšluosčio ir laikykite šiltai. Kartokite, kol visa mėsa iškeps.
  • Paruoškite padažą. Nuo mėsos supilkite riebalus į dubenį. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Įpilkite 1/4 puodelio riebalų atgal. ...
    4. Paruoškite padažą. Nuo mėsos supilkite riebalus į dubenį. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Įpilkite 1/4 puodelio riebalų atgal. Tolygiai pabarstykite 1/3 puodelio miltų. Plaktuvu sumaišykite miltus ir sumaišykite, kad susidarytų aukso rudos spalvos pasta. Jei pasta atrodo riebi, įberkite dar šaukštą miltų ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Nuolat plakant, supilti į pieną. Virkite, kol padažas sutirštės. Įpilkite daugiau pieno, jei padažas atrodo per tirštas. Įberkite druskos...
    5. Nuolat plakant, supilti į pieną. Virkite, kol padažas sutirštės. Įpilkite daugiau pieno, jei padažas atrodo per tirštas. Įberkite druskos, pipirų ir virkite 5–10 minučių.
  • Iškepusią mėsą užpilkite padažu ir patiekite su bulvių koše.
    6. Iškepusią mėsą užpilkite padažu ir patiekite su bulvių koše.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai