Vištienos kepenėlių sriuba
4.6 (3 įvertinimai)
5 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Siūlau pietums namuose pasigaminti labai maistingos ir labai skanios vištienos kepenėlių sriubos! Sriuba yra soti ir aromatinga, ją visada mėgsta visa šeima! Net nežinau kodėl, bet šis vištienos kepenėlių sriubos receptas tiesiog džiugina vaikus! O ši sriuba gražiai atrodo ir labai kvapni – neatsispirs nei suaugusieji, nei vaikai! Taigi aš jums rodau, kaip pasigaminti vištienos kepenėlių sriubą!
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos kepenėlės300 gramų
-
Bulvės3 vnt
-
Svogūnas1 vnt
-
Morka1 vnt
-
Lauro lapas2 vnt
-
Grikiai0.5 stiklinės
-
Miltai0.5 stiklinės
-
Žalumynaipagal skonį
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Bulves nuplaukite, nulupkite, supjaustykite ir sumeskite į pasūdytą vandenį virti.
-
2. Tuo tarpu vištienos kepenėles supjaustykite gabalėliais, apvoliokite miltuose ir apkepkite augaliniame aliejuje.
-
Reklama
-
3. Kai kepenėlės bus beveik paruoštos, suberkite smulkintus svogūnus ir morkas. Kepkite, kol iškeps.
-
4. Kai bulvės jau išvirs, suberkite grikius.
-
Reklama
-
5. Po penkių minučių galite dėti kepenėles. Jei reikia, sriubą dar kartą pasūdykite, pipiruokite ir įdėkite lauro lapą. Tęskite virimą dar 5-10 minučių.
-
6. Sriuba paruošta! Patiekite karštą!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama