Vištienos kepenėlių paštetas su grybais
5 (2 įvertinimai)
15 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Pirkdami paštetą parduotuvėje nežinome, kas yra viduje. Iš vienalytės konsistencijos ir nesuprasite, iš ko susideda produktas. Siūlau receptą, kaip namuose pasigaminti vištienos kepenėlių paštetą su grybais. Jei pageidaujate, paštetui galite suteikti „šiurkštesnę“ konsistenciją arba sutrinti iki tobulai smulkios pastos. Šį paštetą šaldytuve nesunkiai galima laikyti iki savaitės. Galima duoti vaikams ir nebijoti, nes jis pagamintas iš natūralių produktų. Taip pat tai bus puikus įdaras rytiniam skrebučiui ar tartalečių įdaras.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos kepenys0,5 kg
-
Grybai250 gramų
-
Svogūnai2 vnt
-
Česnakai4 skiltelės
-
Medus1 arbatinis šaukštelis
-
Sviestas100 gramų
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Svogūną ir česnaką nulupkite ir supjaustykite dideliais gabalėliais. Mes siunčiame juos į keptuvę, nekepkite, bet šiek tiek leiskite jiems išsiskleisti. Grybus nuvalome, nuplauname ir supjaustome gabalėliais, išsiunčiame į keptuvę su svogūnais ir česnakais, kepame, kol drėgmė visiškai išgaruos, pagal skonį dedame prieskonių.
-
2. Vištienos kepenėles nuplaukite ir nulupkite, sumeskite į keptuvę ir pakepinkite, įdėkite šaukštą medaus, išmaišykite. Nuimkite kepenis nuo viryklės.
-
Reklama
-
3. Atvėsinkite daržoves ir kepenis, sudėkite į maišytuvo dubenį. Aliejų iš anksto išimame iš šaldytuvo ir tada supilame į dubenį.
-
4. Viską sutrinkite iki norimos konsistencijos.
-
Reklama
-
5. Paštetą perkeliame į paruoštas ir aliejumi pateptas formeles, siunčiame į šaldytuvą 1-2 valandoms. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama