Vištienos kepenėlės grietinėje
3.1 (9 įvertinimai)
4 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Vištienos kepenėlės yra liesos ir labai švelnios, palyginti su kiauliena ar jautiena. Jei jos paruoštos teisingai, gausite sultingą ir skanų patiekalą visai šeimai. Pirmiausia reikia pakepinti svogūną iki auksinės rudos spalvos, tada pakepinti kepenėles. Į keptas kepenėles suberkite svogūną, supilkite grietinę ir troškinkite apie pusvalandį po dangčiu. Turite švelnias ir skanias vištienos kepenėles grietinėje. Šeima bus patenkinta. Gero apetito!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos kepenėlės400 gramų
-
Svogūnai4 vnt
-
Miltai1 šaukštas
-
Grietinė2 stiklinės
-
Saulėgrąžų aliejus0.25 stiklinės
-
Kiaušinis1 vnt
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
-
2. Ir kepkite saulėgrąžų aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
3. Į kepenėles įmuškite kiaušinį ir įdėkite miltų, išmaišykite.
-
4. Išimkite svogūną iš keptuvės į atskirą dubenį. Tame pačiame aliejuje kepenėles apkepkite keliais žingsniais iš abiejų pusių, maždaug po 1 minutę iš abiejų pusių.
-
Reklama
-
5. Tada nukelkite keptuvę nuo ugnies ir pasūdykite pagal skonį.
-
6. Sudėkite svogūnus ant kepenėlių.
-
Reklama
-
7. Ir užpildykite indą grietine. Troškinkite po uždarytu dangčiu apie 25 minutes ant silpnos ugnies.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.1/5 (9 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama