Vištienos ir vermišelių sriuba

Vištienos ir vermišelių sriuba

3.5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Lengva ir skani sriuba. Mama dažnai ją gamina, kai sergu ir nenoriu apkrauti skrandžio, bet niekada neatsisakau suvalgyti ko nors skanaus. Papasakosiu, kaip virti sriubą su vištiena ir makaronais. Su makaronais iš anksto ar didelėmis porcijomis sriubos geriau neruošti. Laikui bėgant makaronai išbrinksta ir praranda skonį bei išvaizdą. Galite naudoti bet kokias vištienos skerdenos dalis. Sriubą būtinai patiekite karštą, galite papuošti šviežiomis žolelėmis, virtu kiaušiniu, skrebučiais ir grietine.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    1~2 vnt
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Morka
    1 vnt
  • Vermišeliai
    100 gramų
  • Vištienos šlaunelės
    2 vnt
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Petražolės
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite vištieną. Į puodą supilkite vandenį ir sudėkite vištiena. Uždėkite puodą ant vidutinės ugnies ir virkite apie 30 minučių, būti...
    1. Nuplaukite vištieną. Į puodą supilkite vandenį ir sudėkite vištiena. Uždėkite puodą ant vidutinės ugnies ir virkite apie 30 minučių, būtinai pašalinkite putas.
  • Nulupkite morkas ir bulves. Bulves supjaustykite vidutiniais gabalėliais, morkas sutarkuokite vidutine tarka, makaronus sulaužykite.
    2. Nulupkite morkas ir bulves. Bulves supjaustykite vidutiniais gabalėliais, morkas sutarkuokite vidutine tarka, makaronus sulaužykite.
  • Reklama
  • Kai vištiena beveik išvirs, į sultinį įberkite druskos ir pipirų.
    3. Kai vištiena beveik išvirs, į sultinį įberkite druskos ir pipirų.
  • Atskirai išvirkite kiaušinius.
    4. Atskirai išvirkite kiaušinius.
  • Reklama
  • Į sultinį sudėkite bulves ir virkite 10 min.
    5. Į sultinį sudėkite bulves ir virkite 10 min.
  • Po 10 minučių suberkite morkas. Tada suberkite vermišelius ir virkite dar 3-4 minutes.
    6. Po 10 minučių suberkite morkas. Tada suberkite vermišelius ir virkite dar 3-4 minutes.
  • Reklama
  • Vištienos mėsą išimkite iš sriubos ir atvėsinkite. Nuimkite mėsą nuo kaulų ir grąžinkite mėsą atgal į puodą.
    7. Vištienos mėsą išimkite iš sriubos ir atvėsinkite. Nuimkite mėsą nuo kaulų ir grąžinkite mėsą atgal į puodą.
  • Virtus kiaušinius padėkite po šaltu vandeniu, tada nulupkite ir perpjaukite pusiau.
    8. Virtus kiaušinius padėkite po šaltu vandeniu, tada nulupkite ir perpjaukite pusiau.
  • Reklama
  • Supilkite sriubą į dubenėlius, į kiekvieną įdėdami po pusę kiaušinio.
    9. Supilkite sriubą į dubenėlius, į kiekvieną įdėdami po pusę kiaušinio.
  • Nuplaukite petražoles ir stambiai supjaustykite. Pagardinkite sriubą druska ir pipirais pagal pageidavimą, papuoškite žolelėmis ir patiek...
    10. Nuplaukite petražoles ir stambiai supjaustykite. Pagardinkite sriubą druska ir pipirais pagal pageidavimą, papuoškite žolelėmis ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai