Moliūgų, bulvių ir morkų sriuba

Moliūgų, bulvių ir morkų sriuba

3.6 (3 įvertinimai)

3 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Šaltoms dienoms tiks sotūs patiekalai. Į šį patiekalą įeina moliūgų sriuba su bulvėmis ir morkomis. Jei išvirsite kiaulienos sultinyje, patiekalas bus dar skanesnis. Moliūgų sriubą su bulvėmis ir morkomis galima paruošti ir be mėsos sultinio. Išvirkite moliūgą, sutrinkite trintuvu, tada sudėkite likusius ingredientus. Pasirinkite sau variantą ir palepinkite savo artimuosius!

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos šonkauliukai
    350~400 gramų
  • Moliūgas
    350 gramų
  • Bulvės
    2~3 vnt (vidutinio dydžio)
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt (vidutinio dydžio)
  • Soros
    2 šaukštai (be kaupo)
  • Aliejus
    50 mililitrų
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Krapai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Kiaulienos šonkaulius išvirkite 2 litrais vandens. Sultinį nukoškite. Nukaulinkite šonkauliukus. Supjaustykite gabalėliais ir atidėkite.
    2. Kiaulienos šonkaulius išvirkite 2 litrais vandens. Sultinį nukoškite. Nukaulinkite šonkauliukus. Supjaustykite gabalėliais ir atidėkite.
  • Reklama
  • Soras nuplaukite po tekančiu vandeniu, tada užpilkite verdančiu vandeniu ir atidėkite.
    3. Soras nuplaukite po tekančiu vandeniu, tada užpilkite verdančiu vandeniu ir atidėkite.
  • Moliūgą nulupkite ir supjaustykite mažais gabalėliais.
    4. Moliūgą nulupkite ir supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Reklama
  • Sudėkite moliūgą į sultinį. Jei skystis išvirto per daug, įpilkite iki 2 litrų tūrio. Padėkite ant ugnies. Virkite, kol moliūgas išvirs.
    5. Sudėkite moliūgą į sultinį. Jei skystis išvirto per daug, įpilkite iki 2 litrų tūrio. Padėkite ant ugnies. Virkite, kol moliūgas išvirs.
  • Morkas sutarkuokite stambia tarka. Svogūną supjaustykite pagal pageidavimą. Daržoves apkepkite augaliniame aliejuje, kol suminkštės.
    6. Morkas sutarkuokite stambia tarka. Svogūną supjaustykite pagal pageidavimą. Daržoves apkepkite augaliniame aliejuje, kol suminkštės.
  • Reklama
  • Kai moliūgas išvirs, sutrinkite jį blenderiu iki vientisos masės.
    7. Kai moliūgas išvirs, sutrinkite jį blenderiu iki vientisos masės.
  • Rankomis patrinkite sorą, kad neliktų kartumo. Bulves supjaustykite kubeliais per 2 cm.
    8. Rankomis patrinkite sorą, kad neliktų kartumo. Bulves supjaustykite kubeliais per 2 cm.
  • Reklama
  • Į sultinį su smulkintu moliūgu suberkite soras, bulves, susmulkintą virtą mėsą iš šonkauliukų, pakepintus svogūnus ir morkas. Pagal skonį...
    9. Į sultinį su smulkintu moliūgu suberkite soras, bulves, susmulkintą virtą mėsą iš šonkauliukų, pakepintus svogūnus ir morkas. Pagal skonį pasūdykite ir įberkite pipirų. Padėkite ant ugnies ir virkite ant vidutinės ugnies, kol bulvės išvirs. Likus penkioms minutėms iki paruošimo, įdėkite kapotų krapų.
  • Kai sriuba bus paruošta, išjunkite ugnį ir palikite 15-20 minučių. Tada patiekite.
    10. Kai sriuba bus paruošta, išjunkite ugnį ir palikite 15-20 minučių. Tada patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    11. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai