Vištienos ir kiaulienos suktinukas

Vištienos ir kiaulienos suktinukas

4.3 (6 įvertinimai)

6 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Šaltas užkandis kasdieniam ar šventiniam stalui. Tinka sumuštiniams vietoj dešros. Jį galima papildyti bet kokia mėsa, bet ypač skanu pridedant vištienos. Tiesą sakant, tokio vyniotinio paruošimas užima labai mažai laiko. Didžioji dalis laiko skiriama marinavimui ir kepimui. Greita, nebrangu ir labai skanu!

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos blauzda
    1 vnt
  • Vištienos filė
    250 gramų
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Norėdami paruošti vyniotinį, paruoškite visus reikalingus ingredientus. Kruopščiai nuplaukite mėsą tekančiu vandeniu ir nusausinkite popi...
    1. Norėdami paruošti vyniotinį, paruoškite visus reikalingus ingredientus. Kruopščiai nuplaukite mėsą tekančiu vandeniu ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais, kad pašalintumėte drėgmės perteklių.
  • Aštriu peiliu atsargiai išpjaukite kaulą iš blauzdos.
    2. Aštriu peiliu atsargiai išpjaukite kaulą iš blauzdos.
  • Reklama
  • Mėsą nupjaukite nuo blauzdos ir lygiu sluoksniu paskleiskite per visą paviršių.
    3. Mėsą nupjaukite nuo blauzdos ir lygiu sluoksniu paskleiskite per visą paviršių.
  • Vištienos filė supjaustykite ir išdėliokite ant mėsos.
    4. Vištienos filė supjaustykite ir išdėliokite ant mėsos.
  • Reklama
  • Viską pabarstykite druska ir prieskoniais. Pridėti česnaką, perspaustą per spaudą. Prieskonius naudokite pagal savo skonį. Galima įdėti m...
    5. Viską pabarstykite druska ir prieskoniais. Pridėti česnaką, perspaustą per spaudą. Prieskonius naudokite pagal savo skonį. Galima įdėti maltų pipirų, paprikos, džiovintų žolelių.
  • Tvirtai susukti į ritinį ir surišti siūlu.
    6. Tvirtai susukti į ritinį ir surišti siūlu.
  • Reklama
  • Tvirtai suvyniokite į foliją ir padėkite į šaldytuvą 12 valandų, kad vyniotinis pasimarinuotų.
    7. Tvirtai suvyniokite į foliją ir padėkite į šaldytuvą 12 valandų, kad vyniotinis pasimarinuotų.
  • Kepkite vyniotinį 190 laipsnių orkaitėje 2 valandas.
    8. Kepkite vyniotinį 190 laipsnių orkaitėje 2 valandas.
  • Reklama
  • Iškepus vyniotinį atvėsinkite ir, neišvynioję iš folijos, dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
    9. Iškepus vyniotinį atvėsinkite ir, neišvynioję iš folijos, dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
  • Sustingusį vyniotinį supjaustykite apskritimais ir patiekite. Gero apetito!
    10. Sustingusį vyniotinį supjaustykite apskritimais ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.3/5 (6 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai