Vištienos ir kiaulienos suktinukas
4.3 (6 įvertinimai)
6 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Šaltas užkandis kasdieniam ar šventiniam stalui. Tinka sumuštiniams vietoj dešros. Jį galima papildyti bet kokia mėsa, bet ypač skanu pridedant vištienos. Tiesą sakant, tokio vyniotinio paruošimas užima labai mažai laiko. Didžioji dalis laiko skiriama marinavimui ir kepimui. Greita, nebrangu ir labai skanu!
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaulienos blauzda1 vnt
-
Vištienos filė250 gramų
-
Česnakai3 skiltelės
-
Druskapagal skonį
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Norėdami paruošti vyniotinį, paruoškite visus reikalingus ingredientus. Kruopščiai nuplaukite mėsą tekančiu vandeniu ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais, kad pašalintumėte drėgmės perteklių.
-
2. Aštriu peiliu atsargiai išpjaukite kaulą iš blauzdos.
-
Reklama
-
3. Mėsą nupjaukite nuo blauzdos ir lygiu sluoksniu paskleiskite per visą paviršių.
-
4. Vištienos filė supjaustykite ir išdėliokite ant mėsos.
-
Reklama
-
5. Viską pabarstykite druska ir prieskoniais. Pridėti česnaką, perspaustą per spaudą. Prieskonius naudokite pagal savo skonį. Galima įdėti maltų pipirų, paprikos, džiovintų žolelių.
-
6. Tvirtai susukti į ritinį ir surišti siūlu.
-
Reklama
-
7. Tvirtai suvyniokite į foliją ir padėkite į šaldytuvą 12 valandų, kad vyniotinis pasimarinuotų.
-
8. Kepkite vyniotinį 190 laipsnių orkaitėje 2 valandas.
-
Reklama
-
9. Iškepus vyniotinį atvėsinkite ir, neišvynioję iš folijos, dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
-
10. Sustingusį vyniotinį supjaustykite apskritimais ir patiekite. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.3/5 (6 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama