Vištienos iešmeliai su cukinijomis
5 (1 įvertinimai)
4-5 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Vištienos iešmeliai su cukinijomis yra neįprastai švelnūs ir sultingi. Traškūs ir skanūs, jie puikiai tinka pietums ar vakarienei. Vištienos iešmelius su cukinijomis paruošti labai paprasta. Norėdami tai padaryti, mėsą marinuokite majoneze. Cukinijas supjaustykite išilgai į lėkštes, pabarstykite druska. Po 10 minučių nupilkite susidariusį skystį nuo cukinijų ir nusausinkite. Ant medinių iešmelių sudėkite vištienos filė gabaliukus ir susuktas cukinijų lėkštes. Keptuvėje rafinuotame saulėgrąžų aliejuje apkepkite iešmelius iki auksinės rudos spalvos.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė400 gramų
-
Cukinijos1~2 vnt
-
Majonezas100 mililitrų
-
Druska0,5 arbatinio šaukštelio
-
Saulėgrąžų aliejus50 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite popieriniais rankšluosčiais ir supjaustykite 3x3 cm gabalėliais.
-
2. Vištieną pasūdykite pagal skonį, įdėkite majonezo ir išmaišykite. Galite pridėti bet kokių prieskoninių žolelių ir prieskonių. Palikite vištieną marinate bent valandą.
-
Reklama
-
3. Kol vištiena marinuojasi, pasirūpinkite cukinijomis. Jas nuplaukite ir išilgai supjaustykite 2-3 mm storio lėkštėmis. Kiekvieną lėkštę pabarstykite druska ir palikite 10-15 minučių pastovėti. Praėjus šiam laikui, cukinijos išskirs sultis, nupilkite sultis ir nusausinkite cukinijas.
-
4. Ant medinių iešmelių pakaitomis dėti vištienos filė gabaliukus ir cukinijų lėkštes, kurias reikia susukti.
-
Reklama
-
5. Dėkite vėrinukus į karštą keptuvę su saulėgrąžų aliejumi ir apkepkite iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
6. Skanūs, švelnūs ir sultingi vištienos iešmeliai su cukinijomis yra paruošti.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama