Vištienos iešmeliai kefyro marinate
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Siūlau švelnių, sultingų vištienos iešmelių receptą. Tokiu atveju grilio nereikia. Gaminame įprastoje dujinėje arba elektrinėje orkaitėje. O kefyras puikiai tinka kaip marinatas. Vištienos iešmeliai paruošiami labai paprastai ir greitai. Iešmeliai neįprastai sultingi, kvapnūs ir skanūs. Be to, norint naudotis kepsnine, nebūtina laukti vasaros. Orkaitė jūsų virtuvėje veikia visus metus, nepriklausomai nuo oro sąlygų. Sėkmės gaminant maistą!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė500 gramų
-
Kefyras200 mililitrų
-
Svogūnai1 vnt
-
Česnakai2 skiltelės
-
Sojų padažas2 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus iešmams skirtus ingredientus.
-
2. Vištienos filė nuplaukite ir supjaustykite maždaug 3x3 centimetrų gabalėliais. Sudėkite į dubenį.
-
Reklama
-
3. Svogūną ir česnaką nulupkite, nuplaukite ir susmulkinkite, kaip norite. Sudėkite į dubenį su vištienos filė.
-
4. Supilkite kefyrą ir sojų padažą.
-
Reklama
-
5. Pipirų pagal skonį, o jei jūsų sojos padažas nėra labai sūrus, įberkite šiek tiek druskos. Sumaišykite visus ingredientus dubenyje. Marinuokite vištieną 2 valandas kambario temperatūroje. Arba šaldytuve 4-5 valandoms.
-
6. Medinius iešmelius pamirkykite vandenyje 30 minučių, prieš suverdami marinuotos vištienos filė gabaliukus ant iešmelių.
-
Reklama
-
7. Išdėliokite iešmelius ant grotelių, kurias dedate ant kepimo skardos orkaitėje. Kepame iki 190-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35-40 minučių, retkarčiais apverčiant.
-
8. Patiekite su daržovėmis, garstyčiomis, padažais.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama