Vištienos iešmeliai kefyro marinate

Vištienos iešmeliai kefyro marinate

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Siūlau švelnių, sultingų vištienos iešmelių receptą. Tokiu atveju grilio nereikia. Gaminame įprastoje dujinėje arba elektrinėje orkaitėje. O kefyras puikiai tinka kaip marinatas. Vištienos iešmeliai paruošiami labai paprastai ir greitai. Iešmeliai neįprastai sultingi, kvapnūs ir skanūs. Be to, norint naudotis kepsnine, nebūtina laukti vasaros. Orkaitė jūsų virtuvėje veikia visus metus, nepriklausomai nuo oro sąlygų. Sėkmės gaminant maistą!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    500 gramų
  • Kefyras
    200 mililitrų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Sojų padažas
    2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus iešmams skirtus ingredientus.
    1. Paruoškite visus iešmams skirtus ingredientus.
  • Vištienos filė nuplaukite ir supjaustykite maždaug 3x3 centimetrų gabalėliais. Sudėkite į dubenį.
    2. Vištienos filė nuplaukite ir supjaustykite maždaug 3x3 centimetrų gabalėliais. Sudėkite į dubenį.
  • Reklama
  • Svogūną ir česnaką nulupkite, nuplaukite ir susmulkinkite, kaip norite. Sudėkite į dubenį su vištienos filė.
    3. Svogūną ir česnaką nulupkite, nuplaukite ir susmulkinkite, kaip norite. Sudėkite į dubenį su vištienos filė.
  • Supilkite kefyrą ir sojų padažą.
    4. Supilkite kefyrą ir sojų padažą.
  • Reklama
  • Pipirų pagal skonį, o jei jūsų sojos padažas nėra labai sūrus, įberkite šiek tiek druskos. Sumaišykite visus ingredientus dubenyje. Marin...
    5. Pipirų pagal skonį, o jei jūsų sojos padažas nėra labai sūrus, įberkite šiek tiek druskos. Sumaišykite visus ingredientus dubenyje. Marinuokite vištieną 2 valandas kambario temperatūroje. Arba šaldytuve 4-5 valandoms.
  • Medinius iešmelius pamirkykite vandenyje 30 minučių, prieš suverdami marinuotos vištienos filė gabaliukus ant iešmelių.
    6. Medinius iešmelius pamirkykite vandenyje 30 minučių, prieš suverdami marinuotos vištienos filė gabaliukus ant iešmelių.
  • Reklama
  • Išdėliokite iešmelius ant grotelių, kurias dedate ant kepimo skardos orkaitėje. Kepame iki 190-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35-40 m...
    7. Išdėliokite iešmelius ant grotelių, kurias dedate ant kepimo skardos orkaitėje. Kepame iki 190-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35-40 minučių, retkarčiais apverčiant.
  • Patiekite su daržovėmis, garstyčiomis, padažais.
    8. Patiekite su daržovėmis, garstyčiomis, padažais.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai