Vištienos filė troškinta česnakiniame padaže

Vištienos filė troškinta česnakiniame padaže

5 (1 įvertinimai)

3-4

Porcijos

30 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Siūlau nuostabaus patiekalo, verto restorano meniu, receptą. Vištienos filė gabaliukai kreminiame padaže su česnakais ir žolelėmis, patiekiami su bet kokiu garnyru, daržovėmis ir marinuotais agurkais. Vištienos filė kreminiame česnakiniame padaže paruošiama labai paprastai ir greitai. Per 25-30 minučių turėsite puikią vakarienę. Į padažą galite dėti garstyčių, ciberžolės, mėgstamų prieskonių.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Pieno produktai
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    500 gramų
  • Grietinėlė
    250 mililitrų (10% riebumo)
  • Sviestas
    30 gramų
  • Kvietiniai miltai
    1 arbatinis šaukštelis (su kaupu)
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Saulėgrąžų aliejus
    30 ml
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
  • Kaip pagaminti
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Vištienos filė nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Sudėkite į keptuvę su saulėgrąžų aliejumi.
    2. Vištienos filė nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Sudėkite į keptuvę su saulėgrąžų aliejumi.
  • Kepkite ant vidutinės ugnies maišydami 7-8 minutes.
    3. Kepkite ant vidutinės ugnies maišydami 7-8 minutes.
  • Į keptuvę supilkite sviestą ir pabarstykite miltais. Ištirpinkite sviestą ir sumaišykite su miltais iki vientisos masės, be gabalėlių.
    4. Į keptuvę supilkite sviestą ir pabarstykite miltais. Ištirpinkite sviestą ir sumaišykite su miltais iki vientisos masės, be gabalėlių.
  • Į keptuvę supilkite grietinėlę.
    5. Į keptuvę supilkite grietinėlę.
  • Pasūdykite pagal skonį ir ant silpnos ugnies, nuolat maišydami, padažą sutirštinkite.
    6. Pasūdykite pagal skonį ir ant silpnos ugnies, nuolat maišydami, padažą sutirštinkite.
  • Vištienos filė užpilkite paruoštu padažu. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite 5-6 minutes.
    7. Vištienos filė užpilkite paruoštu padažu. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite 5-6 minutes.
  • Tada suberkite susmulkintą česnaką ir žoleles.
    8. Tada suberkite susmulkintą česnaką ir žoleles.
  • Patiekite su bet kokiu garnyru.
    9. Patiekite su bet kokiu garnyru.
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai