Vištienos filė troškinta česnakiniame padaže
5 (1 įvertinimai)
3-4 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Siūlau nuostabaus patiekalo, verto restorano meniu, receptą. Vištienos filė gabaliukai kreminiame padaže su česnakais ir žolelėmis, patiekiami su bet kokiu garnyru, daržovėmis ir marinuotais agurkais. Vištienos filė kreminiame česnakiniame padaže paruošiama labai paprastai ir greitai. Per 25-30 minučių turėsite puikią vakarienę. Į padažą galite dėti garstyčių, ciberžolės, mėgstamų prieskonių.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė500 gramų
-
Grietinėlė250 mililitrų (10% riebumo)
-
Sviestas30 gramų
-
Kvietiniai miltai1 arbatinis šaukštelis (su kaupu)
-
Česnakai2 skiltelės
-
Saulėgrąžų aliejus30 ml
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Vištienos filė nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Sudėkite į keptuvę su saulėgrąžų aliejumi.
-
Reklama
-
3. Kepkite ant vidutinės ugnies maišydami 7-8 minutes.
-
4. Į keptuvę supilkite sviestą ir pabarstykite miltais. Ištirpinkite sviestą ir sumaišykite su miltais iki vientisos masės, be gabalėlių.
-
Reklama
-
5. Į keptuvę supilkite grietinėlę.
-
6. Pasūdykite pagal skonį ir ant silpnos ugnies, nuolat maišydami, padažą sutirštinkite.
-
Reklama
-
7. Vištienos filė užpilkite paruoštu padažu. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite 5-6 minutes.
-
8. Tada suberkite susmulkintą česnaką ir žoleles.
-
Reklama
-
9. Patiekite su bet kokiu garnyru.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama