Vištienos filė su saldžiaisiais pipirais
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Vištienos filė su saldžiaisiais pipirais galima pasigaminti šventiniam stalui ar įprastai vakarienei. Patiekalas gražiai atrodo, lengvai paruošiamas, o svarbiausia – lengvas, skanus ir sveikas. Vištienos filė su saldžiaisiais pipirais galima paniruoti ne tik džiūvėsėliuose, bet ir į išplaktą kiaušinį galima įberti aitriųjų raudonųjų pipirų. Gausite traškią, aštrią plutą. Jei nėra galimybės iškepti vištienos filė su saldžiaisiais pipirais orkaitėje, darykite tai ant viryklės, uždengę, ant silpnos ugnies. Sėkmės ir gero apetito!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė700 gramų
-
Paprika2 vnt
-
Sūris120 gramų
-
Majonezas2 šaukštai
-
Krapai30 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Kiaušinis1 vnt
-
Džiūvėsėliai30~40 vnt
-
Aliejus100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Išmuškite filė. Ištrinkite druska ir pipirais.
-
2. Saldžiąją papriką supjaustykite juostelėmis, krapus smulkiai supjaustykite.
-
Reklama
-
3. Filė patepkite majonezu, kraštelyje dėkite pipirų, sūrio, pabarstykite krapais.
-
4. Susukite filė į ritinį.
-
Reklama
-
5. Suktinukus apvoliokite plaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose.
-
6. Kepkite įkaitintame aliejuje iki auksinės rudos spalvos, o tada baikite kepti 180 laipsnių orkaitėje dar 15 minučių.
-
Reklama
-
7. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama