Vištienos filė sezamo sėklų plutoje

Vištienos filė sezamo sėklų plutoje

4 (3 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Vištienos filė sezamo sėklų plutoje atrodo labai apetitiškai, o pati traški plutelė nepalieka abejingų. Su sezamų sėklomis kepta vištiena idealiai tinka patiekti su saldžiu, aštriu padažu. Galima paruošti sumaišius apelsinų marmeladą, aštrų padažą ir sojų padažą bei actą. Traškios lazdelės yra labai skanios, jei ruošiatės jų gaminti, iš karto pagaminkite daugiau! Juos labai greitai suvalgo. Sėkmės ir gero apetito!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    600~800 gramų
  • Sojų padažas
    1 šaukštas
  • Pasukos
    1/2 stiklinės
  • Džiūvėsėliai
    1/4 stiklinės
  • Sezamo sėklos
    1/4 stiklinės
  • Alyvuogių aliejus
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pasukas sumaišykite su sojų padažu ir marmeladu. Į masę sudėkite supjaustytus vištienos gabalėlius. Palikite pusvalandžiui.
    1. Pasukas sumaišykite su sojų padažu ir marmeladu. Į masę sudėkite supjaustytus vištienos gabalėlius. Palikite pusvalandžiui.
  • Į keptuvę suberkite džiūvėsėlius ir kepkite iki auksinės rudos spalvos. Suberkite sezamo sėklas, maišydami kepkite iki rudos spalvos.
    2. Į keptuvę suberkite džiūvėsėlius ir kepkite iki auksinės rudos spalvos. Suberkite sezamo sėklas, maišydami kepkite iki rudos spalvos.
  • Reklama
  • Įpilkite alyvuogių aliejaus ir druskos, išmaišykite.
    3. Įpilkite alyvuogių aliejaus ir druskos, išmaišykite.
  • Paruoštus vištienos gabalėlius apvoliokite sezamo sėklose.
    4. Paruoštus vištienos gabalėlius apvoliokite sezamo sėklose.
  • Reklama
  • Vištienos gabalėlius dėkite ant grotelių ir kepkite 220 laipsnių temperatūroje 15 min.
    5. Vištienos gabalėlius dėkite ant grotelių ir kepkite 220 laipsnių temperatūroje 15 min.
  • Gero apetito!
    6. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai