Vištienos filė apkepta šonine

Vištienos filė apkepta šonine

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Gana paprastas patiekalas pietums ar vakarienei, bet labai originalus. Džiūvėsėlių ir keptos šoninės derinys yra puiki kepimo idėja. Filė galite marinuoti iš anksto, naudodami prieskonius ir žoleles pagal skonį, sojų padažą ir kitus priedus. Šiuo atveju recepte naudojamas kefyras, bet jį galima pakeisti ir, pavyzdžiui, plaktu kiaušiniu. Tikrai rekomenduoju šią idėją, kaip kepti vištienos filė su šonine, ne tik kasdienai, bet ir iškylai. Net ir atšaldyta ši vištiena išlieka labai skani.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    2 vnt
  • Druska ir prieskoniai
    pagal skonį
  • Kefyras
    120 mililitrų
  • Šoninė
    4 vnt (supjaustyta)
  • Džiūvėsėliai
    150 gramų
  • Aliejus
    1~2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
    1. Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
  • Į nedidelį kiekį aliejaus suberkite druską, prieskonius, česnaką, žoleles ir išmaišykite. Vištieną iš visų pusių aptepkite mišiniu.
    2. Į nedidelį kiekį aliejaus suberkite druską, prieskonius, česnaką, žoleles ir išmaišykite. Vištieną iš visų pusių aptepkite mišiniu.
  • Reklama
  • Tuo metu apkepkite keptuvėje šoninę.
    3. Tuo metu apkepkite keptuvėje šoninę.
  • Šiek tiek atvėsinkite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Sumaišykite su džiūvėsėliais ir išmaišykite.
    4. Šiek tiek atvėsinkite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Sumaišykite su džiūvėsėliais ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Kiekvieną vištienos gabalėlį pamerkite į kefyrą, o tada apvoliokite džiūvėsėliuose su šonine.
    5. Kiekvieną vištienos gabalėlį pamerkite į kefyrą, o tada apvoliokite džiūvėsėliuose su šonine.
  • Dėkite į keptuvę su karštu aliejumi ir kepkite iki auksinės rudos spalvos. Tada perkelkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte...
    6. Dėkite į keptuvę su karštu aliejumi ir kepkite iki auksinės rudos spalvos. Tada perkelkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte likusį aliejų, ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai