Vištiena tešloje
5 (3 įvertinimai)
2 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Papasakosiu, kaip iškepti vištienos kepsnelius tešloje - greitą, skanų ir sotų patiekalą, kuris puikiai tiks prie bet kokio garnyro ir puikiai atrodo ant kasdieninio ir šventinio stalo! Šiuos kepsnelius gaminu, kai turiu šiek tiek laisvo laiko. Vištienos kepsneliai tešloje tinka su bulvių koše, virtais ryžiais ir troškintomis daržovėmis. Juos lengva paruošti ir labai malonu valgyti, todėl tikiuosi, kad įvertinsite ir vištienos kepsnelius tešloje.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė500 gramų (tik šviežia – šaldyta bus neskani!)
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Miltai5~6 šaukštai
-
Vanduo2~3 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Aliejus6~7 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Vištienos filė supjaustykite maždaug 1 centimetro storio griežinėliais.
-
2. Lengvai, kadangi vištiena labai minkšta, išmušu iš abiejų pusių.
-
Reklama
-
3. Druskos ir pipirų.
-
4. Dubenyje išplakite kiaušinius su druska ir pipirais.
-
Reklama
-
5. Suberkite išsijotus miltus, gerai išmaišykite iki vientisos masės.
-
6. Tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos ir nenuvarvėti nuo šakutės.
-
Reklama
-
7. Kiekvieną gabalėlį pamerkite į tešlą ir apkepkite iš abiejų pusių gerai įkaitintame aliejuje.
-
8. Paruošti kepsneliai gali būti patiekiami karšti arba šalti. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama