Vištiena su grybais kreminiame padaže

Vištiena su grybais kreminiame padaže

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Vištienos patiekalai yra labiausiai paplitę šiuolaikiniuose namuose. Pirma, jie labai greitai ir lengvai paruošiami. Antra, jie visada yra skanūs. O su kreminiu padažu mėsa tampa sultinga. Dalinuosi paprasčiausiu populiaraus patiekalo – vištienos su grybais grietinėlėje receptu. Iš esmės ne gėda tokį patiekalą patiekti net ant šventinio stalo – jis tikrai labai skanus, švelnus ir įdomus. Daug įdomiau nei vištiena, kepta orkaitėje. O tai, kad patiekalas iškepa greičiau nei per pusvalandį, yra papildomas šio patiekalo privalumas, nes pradėti gaminti galėsite jau svečiams prie slenksčio.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištos krūtinėlė
    2 vnt
  • Pievagrybiai
    400 gramų
  • Grietinėlė 22%
    300 mililitrų
  • Prieskoniai
    pagal skonį
  • Sviestas
    40 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Grybus supjaustykite dideliais griežinėliais.
    1. Grybus supjaustykite dideliais griežinėliais.
  • Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek sviesto, sudėkite grybus ir kepkite ant vidutinės ugnies apie 5 minutes.
    2. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek sviesto, sudėkite grybus ir kepkite ant vidutinės ugnies apie 5 minutes.
  • Reklama
  • Kol grybai kepa, vištieną supjaustykite mažais, maždaug 2 x 3 cm dydžio gabalėliais.
    3. Kol grybai kepa, vištieną supjaustykite mažais, maždaug 2 x 3 cm dydžio gabalėliais.
  • Kai grybai suminkštės ir išskirs sultis, į keptuvę suberkite vištieną. Jei reikia, įpilkite šiek tiek aliejaus.
    4. Kai grybai suminkštės ir išskirs sultis, į keptuvę suberkite vištieną. Jei reikia, įpilkite šiek tiek aliejaus.
  • Reklama
  • Kai vištienos gabaliukai taps balti, visą keptuvės turinį užpilkite grietinėle, įberkite druskos ir prieskonių, sumažinkite ugnį ir trošk...
    5. Kai vištienos gabaliukai taps balti, visą keptuvės turinį užpilkite grietinėle, įberkite druskos ir prieskonių, sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 5 minutes. Kai padažas pasiekia norimą tankį, nukeliame nuo ugnies, nes grybai ir vištiena iš tikrųjų jau yra paruošti.
  • Patiekalą galite patiekti su bet kokiu garnyru – ryžiais, makaronais (kaip mano nuotraukoje) ar bulvėmis. Gero apetito!
    6. Patiekalą galite patiekti su bet kokiu garnyru – ryžiais, makaronais (kaip mano nuotraukoje) ar bulvėmis. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai