Vištiena su avokadu
5 (1 įvertinimai)
1 Porcija
5 min.
Apie receptą
Vištienos filė ir prinokusių avokadų derinimas yra puiki idėja! Skanu, sotu, sveika. Filė gali būti naudojama ir kepta, bet švelnesnė virta. Svarbiausia, kad avokadas būtų pakankamai subrendęs, kad jį būtų galima lengvai sutrinti šakute.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė1 vnt (virta)
-
Avokadas1 vnt (nokęs)
-
Petražolės2 vnt (šakelės)
-
Česnakas1 skiltelė (maža)
-
Citrinų sultys2 arbatiniai šaukšteliai
-
Majonezas1 valgomasis šaukštas
-
Čili pipiraipagal skonį
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Vištienos filė supjaustykite kubeliais. Pabarstykite smulkiai pjaustytomis petražolėmis.
-
Reklama
-
3. Nulupkite avokadą. Supjaustykite pusę vištienos dydžio kubeliais. Įdėkite į dubenį ir apšlakstykite šaukštu citrinos sulčių, kad avokadas nepatamsėtų.
-
4. Kitą avokado pusę sutrinkite šakute ir sumaišykite su majonezu, išspaustu česnaku ir citrinos sultimis. Druskos ir pipirų pagal skonį, įberkite šiek tiek čili pipiro. Gerai išmaišyti.
-
Reklama
-
5. Vištieną apšlakstykite avokadų padažu ir išmaišykite.
-
6. Patiekite iš karto.
-
Reklama
-
7. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama