Vištiena saldžiarūgščiame padaže su medumi

Vištiena saldžiarūgščiame padaže su medumi

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Sparneliai su šiuo padažu labai skanūs! Tai puikus alaus užkandis! Aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti vištieną saldžiarūgščiame padaže su medumi. Visų pirma, paruoštus vištienos sparnelius reikia apvolioti miltuose ir prieskoniuose. Tada kepkite vištieną orkaitėje. Paruošti sparneliai apliejami saldžiarūgščiu medaus ir kečupo padažu. Sėkmės!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos sparneliai
    1 kilogramas
  • Miltai
    2 šaukštai
  • Krakmolas
    1 šaukštas
  • Pipirai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Raudonieji pipirai
    pagal skonį
  • Paprika
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Druska
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Medus
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kečupas
    pagal skonį
  • Actas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite sparnus, nuimkite galiukus. Iškirpkite sparnus ties sąnariais. Dubenyje sumaišykite miltus, kukurūzų krakmolą, druską ir pipirus.
    1. Nuplaukite sparnus, nuimkite galiukus. Iškirpkite sparnus ties sąnariais. Dubenyje sumaišykite miltus, kukurūzų krakmolą, druską ir pipirus.
  • Perkelkite sparnus į maišą. Supilkite miltų ir prieskonių mišinį. Gerai sumaišykite, kad sparneliai pasidengtų miltais.
    2. Perkelkite sparnus į maišą. Supilkite miltų ir prieskonių mišinį. Gerai sumaišykite, kad sparneliai pasidengtų miltais.
  • Reklama
  • Padėkite sparnelius ant kepimo skardos arba grotelių ir kepkite orkaitėje 40 minučių. Temperatūra 190 laipsnių.
    3. Padėkite sparnelius ant kepimo skardos arba grotelių ir kepkite orkaitėje 40 minučių. Temperatūra 190 laipsnių.
  • Ištirpinkite medų vandens vonelėje.
    4. Ištirpinkite medų vandens vonelėje.
  • Reklama
  • Medų sumaišykite su smulkintu česnaku, kečupu ir actu pagal skonį. Nuolat ragaukite padažą, kad gautumėte norimą rezultatą.
    5. Medų sumaišykite su smulkintu česnaku, kečupu ir actu pagal skonį. Nuolat ragaukite padažą, kad gautumėte norimą rezultatą.
  • Iškepusius sparnelius perkelkite į lėkštę. Viršų aptepkite padažu. Išmaišykite.
    6. Iškepusius sparnelius perkelkite į lėkštę. Viršų aptepkite padažu. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Skanaus!
    7. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai