Vištiena saldžiarūgščiame padaže su medumi
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Sparneliai su šiuo padažu labai skanūs! Tai puikus alaus užkandis! Aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti vištieną saldžiarūgščiame padaže su medumi. Visų pirma, paruoštus vištienos sparnelius reikia apvolioti miltuose ir prieskoniuose. Tada kepkite vištieną orkaitėje. Paruošti sparneliai apliejami saldžiarūgščiu medaus ir kečupo padažu. Sėkmės!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos sparneliai1 kilogramas
-
Miltai2 šaukštai
-
Krakmolas1 šaukštas
-
Pipirai1 arbatinis šaukštelis
-
Raudonieji pipiraipagal skonį
-
Paprika2 arbatiniai šaukšteliai
-
Česnakai3 skiltelės
-
Druska2 arbatiniai šaukšteliai
-
Medus2 arbatiniai šaukšteliai
-
Kečupaspagal skonį
-
Actaspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuplaukite sparnus, nuimkite galiukus. Iškirpkite sparnus ties sąnariais. Dubenyje sumaišykite miltus, kukurūzų krakmolą, druską ir pipirus.
-
2. Perkelkite sparnus į maišą. Supilkite miltų ir prieskonių mišinį. Gerai sumaišykite, kad sparneliai pasidengtų miltais.
-
Reklama
-
3. Padėkite sparnelius ant kepimo skardos arba grotelių ir kepkite orkaitėje 40 minučių. Temperatūra 190 laipsnių.
-
4. Ištirpinkite medų vandens vonelėje.
-
Reklama
-
5. Medų sumaišykite su smulkintu česnaku, kečupu ir actu pagal skonį. Nuolat ragaukite padažą, kad gautumėte norimą rezultatą.
-
6. Iškepusius sparnelius perkelkite į lėkštę. Viršų aptepkite padažu. Išmaišykite.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama