Vištiena kreminiame citrininiame padaže
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Kuri vištiena jums labiau patinka, aštri ar kreminė? Aš visada turiu dilemą dėl to ir pageidavimai keičiasi. Pavyzdžiui, šiandien norėjau švelnaus skonio. Aš pasirinkau šį receptą. Pasidalinsiu su jumis instrukcijomis, kaip kepti vištieną kreminiame citrininiame padaže. Sultinga krūtinėlė su garnyru ir špinatais tiks šeimos vakarienei ir didelėms šventėms. Taip pat kaip priedą galite įdėti bulvių košės. Kvapas gaminimo metu yra nuostabus, o skonis tiesiog apsilaižysi pirštus!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sviestas2 šaukštai
-
Alyvuogių aliejus1 šaukštas
-
Vištos krūtinėlė4 vnt
-
Česnakai3 skiltelės
-
Askaloniniai česnakai1 vnt
-
Citrina0.5 vnt
-
Parmezanas50 gramų
-
Riebi grietinėlė180 mililitrų
-
Špinatai150 gramų
-
Švieži čiobreliai1 vnt
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Sausas baltas vynas2 šaukštai
-
Paprikapagal skonį
-
Citrininiai pipiraipagal skonį
-
Vištienos sultinys60 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Vištienos krūtinėles pagardinkite druska, pipirais ir paprika.
-
2. Didelėje keptuvėje įkaitinkite dviejų rūšių aliejų. Kepkite vištieną iš abiejų pusių po 4 minutes.
-
Reklama
-
3. Tada išimkite krūtinėlę ir pakeiskite ją smulkiai pjaustytu svogūnu, česnaku ir čiobreliais. Keletą minučių pakepinkite ingredientus, kol apskrus.
-
4. Po to supilkite citrinos sultis ir vyną.
-
Reklama
-
5. Toliau supilkite sultinį ir grietinėlę. Viską išmaišyti.
-
6. O pabaigoje suberkite smulkiai tarkuotą parmezaną ir špinatus.
-
Reklama
-
7. Sudėkite vištieną. Uždenkite keptuvę dangčiu.
-
8. Troškinkite patiekalą 12 minučių. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama