Vištiena kreminiame citrininiame padaže

Vištiena kreminiame citrininiame padaže

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Kuri vištiena jums labiau patinka, aštri ar kreminė? Aš visada turiu dilemą dėl to ir pageidavimai keičiasi. Pavyzdžiui, šiandien norėjau švelnaus skonio. Aš pasirinkau šį receptą. Pasidalinsiu su jumis instrukcijomis, kaip kepti vištieną kreminiame citrininiame padaže. Sultinga krūtinėlė su garnyru ir špinatais tiks šeimos vakarienei ir didelėms šventėms. Taip pat kaip priedą galite įdėti bulvių košės. Kvapas gaminimo metu yra nuostabus, o skonis tiesiog apsilaižysi pirštus!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sviestas
    2 šaukštai
  • Alyvuogių aliejus
    1 šaukštas
  • Vištos krūtinėlė
    4 vnt
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Askaloniniai česnakai
    1 vnt
  • Citrina
    0.5 vnt
  • Parmezanas
    50 gramų
  • Riebi grietinėlė
    180 mililitrų
  • Špinatai
    150 gramų
  • Švieži čiobreliai
    1 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Sausas baltas vynas
    2 šaukštai
  • Paprika
    pagal skonį
  • Citrininiai pipirai
    pagal skonį
  • Vištienos sultinys
    60 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištienos krūtinėles pagardinkite druska, pipirais ir paprika.
    1. Vištienos krūtinėles pagardinkite druska, pipirais ir paprika.
  • Didelėje keptuvėje įkaitinkite dviejų rūšių aliejų. Kepkite vištieną iš abiejų pusių po 4 minutes.
    2. Didelėje keptuvėje įkaitinkite dviejų rūšių aliejų. Kepkite vištieną iš abiejų pusių po 4 minutes.
  • Reklama
  • Tada išimkite krūtinėlę ir pakeiskite ją smulkiai pjaustytu svogūnu, česnaku ir čiobreliais. Keletą minučių pakepinkite ingredientus, kol...
    3. Tada išimkite krūtinėlę ir pakeiskite ją smulkiai pjaustytu svogūnu, česnaku ir čiobreliais. Keletą minučių pakepinkite ingredientus, kol apskrus.
  • Po to supilkite citrinos sultis ir vyną.
    4. Po to supilkite citrinos sultis ir vyną.
  • Reklama
  • Toliau supilkite sultinį ir grietinėlę. Viską išmaišyti.
    5. Toliau supilkite sultinį ir grietinėlę. Viską išmaišyti.
  • O pabaigoje suberkite smulkiai tarkuotą parmezaną ir špinatus.
    6. O pabaigoje suberkite smulkiai tarkuotą parmezaną ir špinatus.
  • Reklama
  • Sudėkite vištieną. Uždenkite keptuvę dangčiu.
    7. Sudėkite vištieną. Uždenkite keptuvę dangčiu.
  • Troškinkite patiekalą 12 minučių. Gero apetito!
    8. Troškinkite patiekalą 12 minučių. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai